嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?
/ d- w! g) a. Q/ _% j1 v% M7 F可能小時食雞翼食得多1 K( X7 a7 j  x

* X- q% @) b& L$ k都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   $ l- @7 B  M0 a5 O" o; D
有無人同我一樣都有男性女乳症?7 ^6 Z4 X' Y1 B; {2 F
可能小時食雞翼食得多* r6 b; Y5 m/ \. A2 Y. }- u. {
& a8 x1 Y1 c4 s/ Z6 e3 j9 `9 |
都唔知是好事定壞事
% y! k  K8 p  r' H( h4 w, o
女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡/ C4 R  u4 f2 _+ p( n, U
1,你係咪肥胖
; H  z; O0 e0 A# s( O+ j2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
$ w3 H, Y" k# V7 W/ S2 @- n3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙
% G% @" r; f; s最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   
7 o% v% \5 f' C! Z- b; [8 v) k你有幾大呀?
( T6 j8 Y* f3 o. M1 K應該有A
7 u, _" n0 D" J0 D% A2 B( \問題是乳頭突起) e8 o: a- t6 o6 h  K4 b. C

7 E- z: a) `0 D8 [6 c. [' iCD的話其實幾好4 ?$ M6 s% @1 p# h9 U1 ]9 ?1 {
但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   * B) i4 f& \8 t
肥仔大多都好似有
- G0 N# U. n7 [; Z" ]的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   5 ^8 l+ F& e' D

7 {, R7 f' L: r0 d& S9 u, ~0 {! c女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡
4 \% x8 b$ b5 y9 D7 n1,你係咪肥胖) r" i& ^  z7 e' V9 |5 N' |( L6 A8 E
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
  u5 x/ g6 F/ P; T$ [5 j3, ...
+ O, [9 U% v1 s* f! Q4 s
1.有少肥
+ m/ a+ Y/ ~- d2. 唔舒服又無
- G) H" v  z" z3 r3 \3 f5 m& F1 F1 {加上我無食荷爾蒙
# y) D7 f  S' r! _) }
. R4 J* I# P9 Y9 ~! m但可以Fill得曬個bra又幾滿足 ( b0 u/ a, G! O% M

/ v5 M; K: M4 ~" s3 R- T3 E可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   ! R: l; Y6 y; J

) C" ]2 ?4 L) y8 ?4 K9 d. K1.有少肥
! O# E* Q& u* K* _) R/ D+ ]! c2. 唔舒服又無
3 Z; `9 f. r, x& [$ v; O7 i( n加上我無食荷爾蒙
5 L1 y  W0 ^/ r5 O' F% J! K# X
6 w, E1 o! m) |) B7 ^* {但可以Fill得曬個bra又幾滿足 . `# }- C! h* {/ Q3 I
6 F7 K9 ^- u- m9 Y- B+ Y2 Q0 s
可能要搵下醫生
0 h, Y6 |- ^9 ?* m3 }1 _: x) ?7 S因為個巴有pad 啫,試下攞走會點,
; ^1 `/ v% B1 ^% B$ j! N0 \: [) X7 \我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   * w/ _) K& J' q; ~
有無人同我一樣都有男性女乳症?
% A) u, P! N: i4 ]8 f2 @可能小時食雞翼食得多
9 o/ r" J' j2 v6 K; U0 o7 w; V. z& T' j/ l/ I6 N$ @- a6 _
都唔知是好事定壞事
" z% j& _, c1 |我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動8 T/ y  I$ J1 ~* B/ h4 p

. H3 Z8 A' T, C) h[ 本帖最後由 tkcdream 於 2018-9-30 01:05 編輯 ]

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   ! J2 y6 a* {/ O5 K0 V, G/ }

% L' r3 ?0 m0 u" G4 ~5 a; B因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post
+ o4 x- J; P+ L: R' Q7 z3 `1 Jhttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   7 M  c6 D. v7 ?1 L+ l) A
I have... see this post6 m# p  y8 d4 [" ?* C8 f
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
7 {5 I0 h) t" S; l; ?. R) c好羨慕!9 A( k9 ]- X) ]* a4 Q' F3 B) h
平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   / N8 m; |- ^. ^7 |
其實發福多數都會有,肥胖就基本有
4 h* U2 W& R. n  R/ a
我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有
/ q' Z9 @  R8 V" V$ B: ^- l- x而且乳頭位置比較Puffy $ y3 Q5 }- ^- f# B7 w" t( q1 b
所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun, s9 x2 C' I4 r: q& G

6 `3 \' O+ `3 A  Y- w你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   
, ^1 W, r3 t; M) B4 R1 x4 r% x! N
0 k! K; f  a7 y/ p: J* \1 z我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
" B+ {" `  _& u  z; a3 P9 V$ Q9 E
你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   
% V% m+ R2 ^. @6 f" r+ v肥仔波算5算
$ w8 n9 y6 X( i: G" [# V5 \
男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁

最近訪問的版塊