嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡 , B6 T! F. M; ~7 n( o: q
3 d1 d+ C) H* o8 Q. c6 d7 e0 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享
& U( w0 B3 d. b個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表 4 Z1 G) p6 J) |; v5 c+ Y' e
謝謝你的分享
5 i& H" g2 m5 N# o2 _# y個人比較喜歡粉紅色的那個
$ [- U6 d; c8 M3 A; @

1 @7 R! H" O- O+ [) f! @( w! m; o; j
' |; J0 N/ ^# V別客氣 ) j4 @1 `0 y, g$ P
好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
# F5 b; q4 ~0 z6 k* V4 L( p你有個咁好的女友真好...
% G, J! Y+ N  |5 R! P
+ ]6 }3 S3 C* e4 I' d+ l- `, U, h$ |/ Z3 B5 F" O/ @; D
; `4 O# w  N& a" n& Z
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 & Z9 g  ~! o+ o" a7 d1 Y3 I/ L
不過做唔做就另一回事了
2 _, x5 m6 z' g% M% q, v9 W我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表 ) j5 D* e' E7 s% C
/ p. g- q4 t3 ^' L2 i  C3 w

" @, k5 b; ]' v) }
# H$ x% w2 P! I+ O( g, O; q: x8 _  o6 g" g- V6 e
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
! `6 E9 k+ u' |不過做唔做就另一回事了 9 m  a9 Y7 L3 o( Q& b
我自己就好樂意跟大家分享的   
* a' Y% N/ A4 o1 C5 B$ s

% R( t7 c; A8 K% v3 `# ]睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動
+ y  g! \9 ^0 y: s; ^, I( y9 }  ?首先第一件事就乜都唔駛講住,
7 V4 E: g1 T$ X; J0 N. p; r; M2 _敬個禮比樓主先 ; o- a" p" Y/ m+ ]* Y
之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西
3 n2 |2 ^; i  I0 y* [. C到呢帖既主旨喇7 |2 J' q( E4 e( k" p
我個人比較喜歡第一個豹紋bra
4 \$ \5 w9 [. B1 z' {4 D% b8 q野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
1 S" N* E- m# t7 V+ l# U5 g" ^  e+ I! P% s9 e# }7 E) h

! Y% m6 J& ]7 {9 R% H1 D' h, r  N" K
我個人比較喜歡第一個豹紋bra
3 `. Z+ A5 e% V野性中帶點不羈 ...
/ o- P4 j" Z  {

z( O% v/ R7 S0 W: A; B% m2 V- u哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表 7 Q4 v% i" q' [7 ?+ C/ j% v
係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
0 M( v4 _, ~. T4 w
8 G1 ~5 p" r( h- ^. s* p  r2 I$ i* E0 M) l
不是非賣品來的
: Z: l8 L1 f% ?5 g1 c你有興趣收嗎 ?, p: @. _/ G; U* D0 h4 [
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
5 v& V, L# k( P: K0 [有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 ( _( R6 M9 E0 G2 {$ N5 q+ _; o

! `) H1 [9 o6 C, X& [" a& |
( X$ B0 j8 \3 a/ {: a, G/ ^' a
* h/ j; S. I1 y7 Q不是非賣品來的 4 F/ f9 p" D1 D2 x$ v: N
你有興趣收嗎 ?
6 R4 q0 q: j/ {因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 . Q8 y8 w$ `+ S, }# S
有意的話可以 PM 我傾傾   
* S9 Q6 p$ w1 z

: X+ U7 i( B, B! s我都想啊,不過比我女友發現地震都似,9 K6 \* y, u" `" x
我只是幫其他會員代為一問,0 s& r" {3 Q4 ]7 d/ a
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表 : ?8 x7 Y! L2 q! W3 u3 o( M
4 Y+ t" j9 n0 B: n. Y

; P" Q, D$ ]0 W6 Y
, b, d* c! ^1 e( U3 a: g8 a5 q我只是幫其他會員代為一問,- l" w( |# I* B+ C5 Z0 M$ @  b
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
4 M7 L/ v+ i. I- v, E0 E

0 @+ Z/ S3 y, ~
3 Y6 z+ t! a2 o明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
9 M8 h1 B0 L5 u7 r4 V9 F/ T/ D8 H4 u, a7 X
. {* W  j8 B$ e# M( S- [/ G- F9 J/ K. g
3 F! p3 V; I! f
不是非賣品來的
  ^, l/ X8 k9 {; F/ Q4 I4 S# m你有興趣收嗎 ?
1 m# N/ F% |8 s因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
1 w1 D, X& ?) |8 y3 X6 z有意的話可以 PM 我傾傾   
  e# n0 V5 \. x$ d  W- o

/ w/ B- b, O% v& A4 ]4 S" o1 o她唔介意賣俾cd的朋友嗎?9 i+ r0 O& k2 e
唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表
8 F* t1 R5 Q8 C' ~
0 t# V! \% x# T1 P) b+ |4 g; L7 e1 s* J- D* H- f( J  C
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?9 H+ K) J0 M1 U7 d- P7 g% s+ O
唔係每個女仔接受到cd的男士。
. T. ?. Q, o3 L# e; K3 s, w
2 L3 @1 q# d7 q1 u4 p* d' n
' _! ^2 F4 f+ [7 Q. m2 P3 P" [至在清位而已
! k- \( E( r9 O2 q/ J0 n好過拎去掉啦,浪費晒
4 Y: J' v6 R0 ^/ t$ Y: H她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
* ^/ ]2 ~+ x$ r) I+ H1 P

" W1 F! W1 }* ]7 o9 o+ w$ h' S[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-26 01:15 編輯 ]

5 b' O, A4 y# F  U3 O& H這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
4 m% y; w' E/ j& m  z好想佑你女友係點的人
% g# X/ L2 J( [8 h' D% i
2 e& G2 l6 p2 q$ [% \! Q, g' O8 u/ o9 k8 N# b& L) S: X' a- Z9 o' i
嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表
) T8 G- E. l, Z+ V$ g真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
0 J5 G, F0 x5 C  V' r+ K

& X2 D( ^3 M! Y! `% x8 c* c8 H  u$ y1 {, n7 `2 _
5 k  A) f% t2 f  j
某程度上可能會令人羨慕的
% y0 ~: }: h+ H不過相對日子太久會有點厭的感覺
; E9 H9 Z# y! G慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的

最近訪問的版塊