嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40/ F# ?8 a' X/ r! n& N1 `

8 s; q! S: s& Q8 c因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖, X: h- {$ L# t

3 _9 h1 D3 V' \- F新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid7025 m; g1 r  I. k/ y

2 I) s+ o3 G; _+ x[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
3 F+ X* z7 \0 |, s很有女人味
: @) M* V! T1 @/ V2 Y9 a. n) [期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
0 X/ R- B7 E6 V' A5 @% j. g尖高根
5 P: u, T! t# W% B) t很有女人味
( [" S3 W  J+ D0 ^期待穿上
8 l$ m7 W- o* D) M6 y雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖* W& o8 r! m  q" N) Q

' R& b3 j& p# c# ^+ N$ Q: g! Y; m感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,% e1 Y$ F5 R* C; v& F0 T; _2 A

. B; Q7 R( N/ S/ }咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?. m( ~8 b, T9 N  A* J5 j" ?2 _- j
" S4 B% e' m& y  O) m% w
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   1 r/ n$ Q7 f1 u9 L  P

6 m8 s; o5 ]9 p3 _2 F雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
% @: k2 o) Q- D" m1 H4 [5 Y7 m' {$ Q. }+ l4 z' d/ d
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
5 W% l9 c3 Q. E, T& T! b, |9 e7 b
9 W: y4 h/ R7 t# q8 Z# \咁可能會好睇好多
  m/ Q& p( o0 P  D9 [" N

7 z) G8 t3 }# ^$ l! Y# h就係因為這款已不再流行才放二手呀/ h7 }- p& u1 L# G' \9 P+ F

1 h/ }" o9 ~$ a3 f不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
' L* Z% c7 a/ N2 e感覺,好夾 腳趾?
: Q* v: p" A9 [
3 S" u$ S7 n: o7 X(o^^o)
5 D4 U% `7 _% ]完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
2 [2 i% v) H, U夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,7 q: P5 T# G( l) N+ T8 l- M

; Q1 N- @; S# X2 S" a5 |5 V' O為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
( {1 Z# c$ W' h; X; w6 r  g) [0 B1 ~! E. |/ _4 L$ I& r% e, i
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
7 D9 l1 D6 D( U* n1 U; f. I  V* j1 A" W# r. g! Y- R+ z

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   4 W/ ^$ F: f' f! _6 r2 p3 @
: A4 }+ M1 J1 k, T7 F! @
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,8 Q- J6 W* o/ }* G1 L" H* K
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,  }$ |+ Q; ?# T( d$ g
1 [( `5 P' P# o% l  n
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼6 [4 e% G# g; |# n0 l# X

( t$ m' b+ X4 C6 T7 a  d同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
" D: k* G9 d1 R. Z$ `1 @- M! Y
" }3 p$ ?2 ~$ n8 s! N8 @6 oI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
3 R. @7 M3 u. f1 o很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表     @* _- J# d3 p4 T! S; S" |; a& r
妹妹你很有心得
$ j; i  N: [9 k( R; i8 I+ K
( P, H% j4 N. {& c冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 1 M: n$ E1 G0 b

9 s- A7 R1 k$ ~4 g6 h' T
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
; G' q# C: v0 B) b$ I- ]著咁高腳痛又會起水泡
5 i3 b" [6 u7 b

k# D" Z$ H$ @9 }1 B鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
! e- N" u7 f# w- ~/ c
4 i& h; B: w: v' ^同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
+ [$ z) A3 ~, F- V* l
+ i. Z' f7 l& b再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   : @; Q$ w1 U" B" v+ v5 ?6 c
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
/ l* ~9 h) B. k9 Y
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
9 \1 p6 L: n* w5 n
% y3 b% T5 V; q; O+ t, I9 V! |& P
0 j2 r) B, ~2 ?8 ]7 J! Z, f冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 3 H# H$ d/ h0 K
' }) N, p4 _# V" C6 j/ n
0 u$ l/ p! y/ ~5 h( ?2 \  Z4 y1 Q

- t' _* G- n# W/ w6 d鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
4 I- X( D  h# N2 I! |1 ~
, _4 r! S: E  @' i% {) n) r% P同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我4 q) b: C" T1 H" f2 k3 `8 `
8 j$ W: G: \. J& N
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
$ Q6 a  `% c6 I! a# c
4 j% {" w& b" ]  r我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
# Z8 {3 u2 ~: J5 {& h/ j0 N4 ~/ d! W
( s5 H1 A1 F2 J0 @) p7 \
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 4 U1 g' H" ~) t
9 C9 r4 P' {7 W7 |; v- L
/ a0 \9 Q* `3 h! n8 \

, u. P8 ~$ [; v8 ]鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,9 g, |, u  X7 S) k1 A! }. x
9 B. b! o/ h7 g. A# B+ l9 o0 O# Y
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
( i  U1 O$ _+ F
! Q& m6 F, T  e0 K+ f再腳痛、再乜野我都會繼續著,
! A6 v+ Y( d. a* b2 x5 d9 V
, @: |1 I, r" N' \; u' Y姊妹説了貫高根之好處和優點
1 ~( z% y0 p/ p# y我真的想穿吓4 w8 V8 f8 z( e# ~# ^4 @( Z8 c" N
細味我自己的高根,行走時
9 _5 {  m. `0 e) {, J7 R真的好像側了一旁,冇乘托力