嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根. y2 M$ g( X( D5 S% m2 _
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋 7 ^+ O0 L' G& p* T2 a8 w) X
請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
% z% ]( }- ~$ k. j& P4 c很好看的高跟鞋
' @% T! D$ k% a. p請問是在那裡買的?
$ a+ G' M1 J# E) f  n- M" O1 z4 Z4 E  L! ^- m; x% U
淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
, ?) T# G+ f# ?/ f, i" I40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
# U$ W+ H$ Q# d- [/ {
0 V7 T- P/ s* ~# x! e
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   8 z/ V6 s3 Q+ b6 e6 A1 J
請問有連結嗎?
0 R$ K9 s. ~9 A: ]
$ G' e9 M, w3 \- u! I. Z每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   : t! ]' H/ w- W9 r& M+ t; b

9 Z' H$ k- z, n; ~9 k" E. |0 ^- W5 [
" o' K5 v9 v* J0 v. m如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
' \: ^0 w$ k6 l
* I5 m( a( U' @( d1 x
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,+ o# u1 c- j5 L

" T* L' {9 p7 ]. S40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
) I! q+ v  O( c4 `( {/ }* c% l8 J; V3 u: E; w% R# P2 n
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,! d' R" M) n  a" M+ |; K/ p3 j
- t+ w$ ^8 m+ W5 |# F' u6 n) A9 C% C
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
5 V9 {$ W: k2 r& X
. W: p  p0 Q) s===========================題外話====================================
0 ^+ u4 b6 T( _
2 T  }# M* {; T1 Z: J暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用8 j' k) Q9 R8 I$ u

( r# x" z( j- \3 `, o& Z! X  B同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)  Q3 Y$ g9 ]' w1 |; L
" m0 `( p, J( A& |* k, |3 D0 U

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   ) E! H8 |) a4 M, E( Y

- ]0 Z) y: D; X, u: M4 ]( }8 _3 a- N) ]
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,: b: t4 r! _$ b

' t) s& M4 m- k( f1 Z% n& K40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得," \# b& u8 O6 x5 X

& K$ @, Z0 K- O' v6 W只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,. n2 c+ q/ d9 j( n1 p

" K4 M4 }9 L# @- M! {, N. u9 T不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
0 {+ A5 y/ i& B7 v0 f
4 A7 l+ M: y6 u4 n1 K: E
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   % s6 q/ o* b! E
& Z. J/ j# N* S
9 i( B/ w" ~" i0 j+ k# s* G
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
, f' w. D, w; X( X' L/ m* |
3 \3 a; I9 B) i7 G* A

@8 c6 u6 A) ~6 Y1 O我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
5 b0 N9 M$ @8 g& g* W/ E5 A: p3 ~
2 e5 @( u' B% S; O8 [; M: H反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
8 G4 }! |7 O  f' v$ S) s

8 h# L, f% U+ F- r* a[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:12 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   6 a8 _5 A$ X  K& v8 w4 Y9 q$ _  V

, y2 W, W- j; u6 y
% I; L+ G; G; G8 }( {% y9 v# d8 O: ]0 p
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
  @# T8 A9 b+ m0 n# g" c# f
4 Y) N4 V& o- R; S+ }4 \反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
9 V, Z5 W" B0 R& H8 Z" |/ d4 S$ w+ \+ U! g$ K
期待你的新目標!

最近訪問的版塊