嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, , o/ Y4 q: y4 \2 [3 `9 H. Y1 p6 v
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
4 K9 i- Z& W7 D! H, O; t+ s" d" w雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...4 v6 Q% n$ T( b5 U! A. B" H
7 J" f# T" l8 e
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋7 F* X0 P- }/ R7 f+ L, O, t7 u
我都搵左好耐5 I6 o! L! h* W( U6 m  r. o
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   : M: |% U! l" r/ n9 r
All are yours or u took photo at shop?
) }; Y( n" e9 X7 e" p4 e4 A7 J
3 L" \) f) J% E% }8 \/ a
唔係呀, 係我個collection 嚟架9 a1 w5 O  x5 z, @
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
: J$ U$ m: x, U3 z1 U/ z居然有咁大SIZE既鞋/ [. q/ P/ a7 ^  i% R- L) v8 _
我都搵左好耐
( r; Q) [* y! |% I: L: z$ s+ Q都搵唔到~~
0 ^9 F/ U# f2 [( L. g9 s1 ~
# P+ H& A" E& c. j6 w有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,4 o" F) B( w  B& Q3 N+ {" y
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
% C0 U' \2 e; f0 G原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
  x" C, ^3 E& t* i5 P1 ^, k9 i3 T+ K9 t! \1 s% _
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   & h% e5 T' c+ v+ f
2 m! a5 F" G1 P. [6 O) Z9 \

2 b0 ?( \4 `. Q' ~6 l% u有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
/ t3 Y2 x) ~% |0 P: F+ \我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
& O$ f0 p9 [3 b/ K6 x) ?3 Q, ?& h$ D% z  P' X2 \& }/ [* q& r' x

$ w, u: D7 s. b7 y' {係呀
# A, _3 K" t6 L7 E. x6 j& v咁邊度有得賣呀?
# _6 ~3 q( b) i7 X, M款又多唔多?; c0 M. L' R) Y' z8 ^
貴唔貴呀?
: z+ X+ h! ^! `8 K- V1 l/ q3 x我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
2 c6 T" b; Y# T* k
* m! x. v* i4 \% D
: Q  k1 e5 E: @
/ o3 G# E! v# h" y係呀
5 x- i2 ]- k9 D2 {# s咁邊度有得賣呀?
# b* Q5 g3 _" {: y. n6 V" s款又多唔多?
2 K) p: f5 X3 N貴唔貴呀?
5 w2 C- N2 R$ s* j) z/ z% H我都想買對
% J3 L( p$ U; q5 \: C8 t4 f* c

/ w$ p% l7 F: \$ M- j去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
% l1 w& T6 V  \: Q4 ~不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
) |* I- Q5 \$ x; w# P: d7 a" V1 Z- [* u' T
8 w! {% l1 f9 C8 {7 L& G
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
; l+ [9 [5 k! D" Q1 b不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
$ g8 y/ g! y" O$ ]: n
, Y( k6 P2 {! ?) L. G
8 d) _7 s9 h; b% r3 J
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
& Y- e+ G0 E& p2 H+ H0 b" t. u3 v$ ~* c/ b. y& a
: l# Y: _+ ]8 [* o8 m9 Z/ I( E
9 {# Q. ?+ Z  A: p9 z* r# J
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
  u5 v5 N5 b  M2 _! k2 [. q1 p6 H& _) k3 G" |; @9 i' y. N
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配