嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

震蛋

震蛋

有無cd試過cd時用震蛋?我就好想試下放震蛋入肛門在公
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
改覺有點痛但還是想要試試看

未試過,驚痛痛啊!

我好恨做女仔,當然試過啦

唔好一開始就即刻放入去, 用手指做少少熱身先 & s0 t  a% c( X% K
不過自己經驗唔係太有效果, 可能推唔到去有感覺既位~

經常咁玩,但要買防水加無線搖控,買支潤滑液,一劣入去真爽,但我通常扣係t back, 驚high 過頭入左去攞出唔番黎,入醫院畀人叫記者,咁就唔使做人啦
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

假丁丁都玩過呢,建議一開始先試一隻一隻手指慢慢插入去擴張下,再慢慢放入去,試過開著睡覺結果根本睡不著...當然玩前要灌洗下啦,如果唔介意臭臭當我無講嘿嘿

實有啦
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 june5167 於 2018-10-2 20:53 發表   8 ~" ]& X/ ]2 X: a! T7 f
有無cd試過cd時用震蛋?我就好想試下放震蛋入肛門在公
& F' p" U$ y/ i5 b$ g6 V: K

# T7 u5 m% Y" WCD時當然用過震蛋,但冇放入肛門裡面2 n& a! V' l; G
8 j7 o6 i1 ^" Q+ o- V# f  {
只係將個震蛋用類似象根,但比象根再粗少少,然後紮起自己JJ度
+ L% N  R' g* H2 o. ]8 e% h$ N; i& Z* Y7 t* H
初時就微震先,震到咁上下就全速,到個時候你就會覺得你自己JJ好似被人輪姦完咁

當講到呢啲話題,各位都會有無限既創意
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 june5167 於 2018-10-2 20:53 發表   
' \+ l! `  C5 ^$ K有無cd試過cd時用震蛋?我就好想試下放震蛋入肛門在公
, v; w6 o+ H* F" B7 l
& l" f* U6 W+ J5 t7 f/ H% L# }3 g9 i
有呀⋯⋯放入小洞內

引用:
原帖由 jacky900624 於 2018-10-2 21:20 發表   
4 m$ j0 @5 t2 u$ x: \% C1 o改覺有點痛但還是想要試試看
# d6 W9 r; a) O* |' i' k! g2 O
7 k9 i. H5 ?! `5 h% p
買小一點嗎

引用:
原帖由 web88 於 2018-10-2 23:08 發表   0 `0 |4 R. d/ l5 T/ Q, i& _0 T; T
未試過,驚痛痛啊!
, b8 G  v& m( m% S( X- P% p
) b; t3 d2 U+ b* s: h/ A買細小的

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-3 00:49 發表   1 w/ k/ j% g5 I4 D/ `) r
我好恨做女仔,當然試過啦
& |/ ?& N4 O* P- q
6 D  w( c$ L: _: s' w4 h7 m+ M可以享受女性陰道感覺

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-10-3 03:06 發表   : V+ f( ^  Q/ n
唔好一開始就即刻放入去, 用手指做少少熱身先
$ q/ s/ _$ ?: L5 B1 \不過自己經驗唔係太有效果, 可能推唔到去有感覺既位~
+ L- \2 o  ^+ Z! Q% h0 Y/ a

, u6 D* M+ s& u" W; j0 H同意的,由小開始

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:31 發表   6 n7 N5 E1 j! E0 s
經常咁玩,但要買防水加無線搖控,買支潤滑液,一劣入去真爽,但我通常扣係t back, 驚high 過頭入左去攞出唔番黎,入醫院畀人叫記者,咁就唔使做人啦
# @- R# ^! q5 U0 E+ ?  q

: G( ^0 f" }* h' k6 C/ Y我用有線,慢慢拉回出來

引用:
原帖由 skyuphuman 於 2018-10-3 11:31 發表   
8 m1 W$ j3 e5 g. S假丁丁都玩過呢,建議一開始先試一隻一隻手指慢慢插入去擴張下,再慢慢放入去,試過開著睡覺結果根本睡不著...當然玩前要灌洗下啦,如果唔介意臭臭當我無講嘿嘿
) F; o6 j, z+ d: k* y" J1 _3 ^. h) s4 j: C/ o( i- l9 g1 x
我也是,由細小玩起,之後用較大,加kY

引用:
原帖由 yoyochan 於 2018-10-3 14:27 發表   * C0 J& m# J3 S( ~1 a- \; Q
實有啦
- a, t% K4 ?( e2 }: d2 |' F

" I* T6 I" Y. e* R* }' w己習慣,如果不放入自己洞子,才覺空虛

回復 11# joey221 的帖子

我通常用細

玩完無乜感覺.............