嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人用過Nateen 超強夜用 這隻尿片🤔🤔

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

那裡可買到?????????

未見過啊!厚唔厚?

淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條
. ]: v/ T5 @6 D9 A3 p* `- C今日唔知點解下左架 我問下先 - S6 V9 u$ M  K0 l- a

7 p8 L$ i: o2 ?! S8 l: P淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-16 18:33 發表   ; z) c2 R$ u! P; B; ]4 k, |) K
淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條5 a$ y* z# z) k" k8 C6 U9 b
今日唔知點解下左架 我問下先 + h7 t8 N8 F% q) b( f

3 K4 h& P* c- c8 I5 m0 p4 k: r淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下
4 }. e, H4 z; `3 \8 L; _+ _% j  V4 a. G, H+ ^! F" D
3 @. ?! F) D% H6 M5 D
9 G6 h5 o% [0 Q+ A/ Z+ m0 t+ W
問過原來係無貨

呢隻我用緊佢既尿芯, 吸得多又唔會漏, 呢個價錢黎講係top 1既產品

吸收量3公升,很厲害...........

都係哦 所以問下意見之後考慮轉用佢

我都想試下

用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-12-28 16:11 發表   2 j( y( V8 F! h* @! m3 H
用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆
4 X1 Q( O; N! q( [) _/ w; b% P! a
9 e- P5 ~" j2 p' s( I$ V( s. x$ W- X
如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-28 23:29 發表   2 a1 \! U' a1 a" Z) R* |

- G0 c& @! T  m% V% n. H; k
  U' ~4 Z# P7 m7 C1 d' K7 y7 m- X2 c; \
如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛
* a! P" [: b6 \' l& j# i
膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛

未用過會唔會好焗

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2018-1-4 00:44 發表   
. ]. ~1 r: e$ `3 x* w7 L. K+ F) |0 U2 d
膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛
# \: |/ ]8 t+ [- H3 [5 F
5 o3 ]% Z) p8 j& y
  m# ?& g) m, dabu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2018-1-5 20:20 發表   
$ z) r/ K! b$ t( A! O9 _' p2 A6 }% F1 @7 [' o
: p/ ~7 e8 p9 p2 @5 f- p8 E

5 k7 v- b# b: Wabu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛
9 a6 \! v, _2 w% j2 T* e8 G

1 W# z# G  {2 C: r* c% l呢O的垃圾都不如~

最近訪問的版塊