嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,7 y0 O3 A7 f- `" x
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,6 t5 h1 T+ a1 K" V8 ?
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,% [# C1 H5 s% |8 B2 r; H2 s7 o$ ^7 s
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,2 X+ N5 A4 G$ k+ I, \7 e& p5 n
將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
9 e" F) E9 T* P( K; ]5 {9 e現在黐得很實,很難撕離
, K, z* a2 W; b- o* M而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,
) K4 E; f% @3 O- l) J8 g2 u/ ?她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,
- n! A) F9 r% u" H9 O近花了30分鐘,過程非常痛苦  q/ W7 N% j0 z. i. t- X
8 Q& |% h( |; @0 h+ I
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了
- d& |! G  G) b小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!9 O" P9 B: R, [- Q: L& s, z, j
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............; ?0 h. q) h+ S  j$ P4 `

, u- j) k" g* \0 M你女友有無咁講..............?: w0 P7 |- R3 l

0 E) C# m' [1 l9 }9 X& a/ l[ 本帖最後由 SweetDreamer 於 2022-4-21 11:31 編輯 ]

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   ! m) O( T$ {4 m
看來女友開始玩SM了
0 C7 n( R# F/ c7 A小心返唔到轉頭
* {! T/ Q4 ?$ `8 \其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   $ X% O( [3 i: i0 l
wow! 請樓主真是要小心呀!
  c" H+ [+ P+ Q- k. ^: u4 N+ D: WJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
; r" h# `: q5 C. I
我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   + z! J  j3 W( U* {: F
可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
$ L& B& ~8 e* {; C5 @4 K很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
2 L- k: C; I2 y  h( z, W! R看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
  {' z/ I7 F6 P# b
其實所有校服都是我的,共40多件4 W- Y7 Y5 M# f0 m7 q
今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   
& d/ Z% F' `, X, g0 k好似好好玩咁噃.............9 j6 I/ |- P" n6 I* V2 o
7 h; n+ h  P/ e& q/ J! Q* n+ f5 {: O
你女友有就咁講..............?
+ w, k! l0 B( ?- U真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   5 `' N9 U) z4 X7 a* J' k0 l; j% u
與女友交換校服著,我著校裙,
+ x/ j6 r, A! j4 v0 s她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
6 Z$ i* K: p. h之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,2 g. h6 b3 }* d" `: a8 Y! H
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
: ^4 }  n% i6 d# e) e將超能膠塗上包住我JJ的校服上,! w. _, C  x: w; X  U* G
現在黐得很 ...
8 s4 X: D2 X! |. q5 E$ ~/ K  t
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   * x. @+ F2 k# _0 r

) K. E* n' o4 S- M( X5 |" p1 A大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
  {9 B/ X' ]- {6 U$ Z4 k/ {佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   
2 a% a4 D& G  ?& D& h2 w- P0 }) F
! D2 m/ I1 ]' k! v- ~佢不喜歡含
1 J( |! L; c1 }$ T+ w) X) r* u/ u唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   6 `3 F: q! @( A

$ x0 V3 a. `, |! l' z7 |2 J唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   & |) t: h3 M5 h0 A5 c$ c/ E& I2 D
咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
5 n6 P$ y. o9 V8 [
件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過

最近訪問的版塊