嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...7 g5 j( m4 C% v  j
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到- j9 e, @, I& C$ R) M( P' Q" T
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj: C# H# j# M$ I: a! J" O
收起後, 外面睇就唔係太現9 l5 A6 ~- `- y3 k! l) |

7 E0 |: K$ ~7 z& j/ |唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
2 a8 P1 z+ [( W+ I, s- g+ w- E
# z: Y' u4 B6 e5 L' t6 Z6 n7 G原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
2 L) L7 p& g  `( i" F加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...( C* a; [4 _% Z. u
好彩最後都冇人覺得有異樣....3 h3 w) @2 f3 f4 [

# v+ Z! P, K( R依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   ; s. h) R# n4 y9 ]/ H
戴o左爸爸返工...
2 y- P- o7 X. `- ]& t" j* C$ n- I不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
# t( B- g' n; g0 |6 w原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
  T( ~7 t) x* o- H0 }* m2 d5 i收起後, 外面睇就唔係太現/ G' b" Q2 z1 |& Z+ V. s
, ~' S/ H  \2 O3 e* j- A# b
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知) H: N2 H. h2 V# d- C! R! }
' w. N2 c5 Q& R4 s( |
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
6 }; _6 d6 x7 C" _, C

! ?+ R, N3 d- DCD返工 ?
2 s6 n9 z1 m. J6 Y" T1 ^

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..
  r, ]6 f6 I  R9 `( p1 Q( A; i( U咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   2 U2 ~0 m; n% i4 [! P+ B
戴o左爸爸返工...
2 Z+ G' M' H3 e不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到* d" T( U2 U6 b9 a0 E  K
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj: R3 d' q' T1 t
收起後, 外面睇就唔係太現
, {" l/ w" p. |# v$ _. c& H/ R" z9 z  h# s' y$ K7 d# H
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
  }6 D+ O+ }/ R2 ]. [
7 d. `, _2 k1 U- `8 p: o7 O3 g* W3 l. `9 L原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
) U  O% B3 ~' x
6 l: G' m0 O$ k
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!2 Q( U: d4 v! q2 h% _
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   
& o6 b7 b2 {1 Y# C/ @: a- s今日的確係熱到爆..
  f  w- W6 E! C9 C* U" m: \咁既天氣cd有難度
  r& H  O# O5 d2 X0 q
" e2 u- ?' Y6 w3 c8 T5 d唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   & K: Z& p6 X, m- C; {* S9 c
  v, G0 v9 z# T3 X
  \! ]1 U; L7 d$ }; {
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!, ^$ D" ~# [9 T1 Y
9 C& Q$ x; W! ?6 F( f$ h$ L+ ~泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
% ]; @; a* |) \3 R" {3 B) ?$ R
+ H0 q7 K0 ^+ F泳裝照
0 a% H: \% a+ v+ l  e# J% G5 ?
9 P( `, i. P7 `4 q
唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... ; }8 ^% v6 U" G, \
' n. |6 q5 K$ D3 k
P.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   $ W; {% m' x( i+ Z( W. F% `
4 X* `" `2 [! C( I$ a* W/ K
: i1 q# z" c5 O: b$ [" Z9 [
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
2 A2 j. S5 E- ~
BINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   ! D( i" O, F4 v2 L. W
+ D* V2 V9 I- e( i
泳裝照
6 i# p) L5 Q5 R2 P$ H* @+ u

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   
0 @0 K* k# Z2 N; F7 t" m我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
/ H$ E/ t2 w; h
5 {2 |( q6 U" ?# r& b/ y5 s% o6 n8 cP.S. 最近買左SET平平 Bra
, a, |+ x/ ?! y0 P: Z貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
5 ?' y0 j2 a' H3 q原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
- o# B9 s2 F2 ~現在加件外套就可以出門了,
+ Q' O5 U. e, o4 v' C0 v4 \昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   
1 N! ~+ B- m; `! E% B( g0 G台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
% p1 M- b+ S: z$ c; D原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),# e$ h* i5 R" b7 w0 J9 S. s
現在加件外套就可以出門了,2 e: O* ~8 t) E; @1 c7 M9 B# k
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
  d3 p" h4 N5 F- j, Gameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?

最近訪問的版塊