嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校服問題

校服問題

好耐冇見啦我想問下伊利沙伯中學,
" C% x7 o8 l, d9 p梁式芝書院,3 o" l" y+ f' c5 X
同庇理羅士既校服邊到有得賣
0 p& w3 Y$ c, ~5 d" N  y9 L
( x* r$ p3 U* ^% y; h" U麻煩提供詳細地址/ @7 V6 X& D7 {1 v
先謝!" F( S$ @- k; Z& V5 m% {

7 R& j6 B. R/ T2 F$ i5 g: G[ 本帖最後由 amywong 於 2010-11-21 14:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
校服問題解答唔到添! 我淨係鍾意新法妹ga咋! 或者貼去"校服交流"果度應該好多姊妹會幫到你!
+ `4 ]/ J, x0 d! Y0 T. m, X3 t# x, i  u: I9 y! A& f# t
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔得啊,0 K( X$ I$ z) U6 Y9 W! q2 |
因為我仲未夠權限入去

引用:
原帖由 amywong 於 2010-11-21 20:01 發表   
6 D+ }; t* c* q, |! r* ~9 q3 q6 A唔得啊,
: J/ p/ D1 Y6 n+ i9 ^) O7 x因為我仲未夠權限入去
; T3 y- ]! b$ Z3 j2 S3 OOh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  
5 \2 t* O( v; F! e4 Z又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想知道~~~~在哪裡有得買!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-21 20:12 發表   - S0 R! y7 d' B6 w' C8 o
" o% h) O8 [( Q- ]1 K& |9 m: w" l
Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  1 U0 v8 t+ z; T( c
又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
# ~  R2 @( S/ @4 a' t: U# n+ I+ W/ K

$ M3 E7 _+ \) K2 l8 g5 n, X; zP.S.1. 無啦啦做咩響我個朵呀?! 呢方面我唔係好在行O左bor~~
  w3 _  D& Y( k% @  W: p  NP.S.2. 樓主, 與其響度問, 點解唔試O下自己發掘o下呢?!6 p( E6 m4 i: S& @; H
" ]: `' d' S/ H* G( q2 K" e

回復 6# dcch1 的帖子

Dcch1比人召左出黎...& \/ _1 U) G! f- I/ h& Q7 z
那召埋X大出來吧...不過你需要解碼器...% C6 x0 {% v# \6 {/ l

$ ?( g% o9 p2 c4 |8 O2 m
. Q* `* U8 c) v+ @2 |樓主去昌...記走一轉睇下有冇先囉...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

回復 7# pingu142857 的帖子

我就係搵唔到先問je  o$ ]. ^' I* z$ R' E  o& ~

0 k5 y& f0 m7 b* c' G- |我打過去昌記
) K+ B# g2 k) W佢地話冇伊中
. C0 C9 U* |- v, Z
. f0 }  L, s' e* F* s[ 本帖最後由 amywong 於 2010-11-22 16:29 編輯 ]

本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽

. L6 H2 O, |2 r0 W! M! n
' K: Q3 D& q: x[ 本帖最後由 dcch1 於 2010-11-22 22:17 編輯 ]

回復 9# dcch1 的帖子

首先多謝你先!/ h9 [$ d7 K6 {4 q
我想問下咁我應該做乜啊,$ a3 H1 H, J! [9 C6 ~" `
你講清楚d,5 d9 m) T, q; J
我嘗試去做。

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-11-22 22:15 發表   0 t' J0 K1 I' V) d! E2 q' B
**** 本內容被作者隱藏 *****
$ R& `" K: h, i2 H! t

% d( B: J9 h# x2 o$ R0 K& F1 \4 u
唔係嫁, 仲有我呢個有心人呢...嘿嘿

校服唔好買咁有名氣的,因為別人一看就會懷疑是否CD

最近訪問的版塊