嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去廁所問題><

去廁所問題><

想去廁所又揾唔到殘廁  L0 c% R. A% D3 d3 V; ?
各位姊妹會點....
, {: i: X  m( \3 x' P; Z+ r- l# p# n# ?
真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 21:50 發表   ( u$ Z: V( n) j% P
想去廁所又揾唔到殘廁
7 }2 A' [+ n" b; [/ U1 x各位姊妹會點....
  w! }2 B. B5 O9 U1 N$ W2 a! P: ?% b+ A7 I# B1 B3 [
真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
3 i' S  v( H! F: q& x# h  E& ^

) t1 T% L0 P& [" f) Z# ]  Y6 }% K
我明白' F5 \0 |9 O  @0 I2 z- N  u* J/ f
5 N* s4 Y7 L: o: p0 l
所以你有3個選擇
7 s; V+ T- R6 T; K' Z, [9 i6 X2 R9 f1 d) M. U3 L
一係死都唔去
0 ]# G) @; u: l$ B% Y/ p' N& y- T+ O/ f* b2 x
一係搵第二個殘廁; R) O$ f4 N1 X
+ }  L# R) v$ _5 C$ |# h7 Q' \
一係就去男廁

所以出街前要做好research, 尤其是殘廁方面; W/ }. n' Y0 d3 `8 B- T6 w
商場係怕有人響入面吸毒or性行為先lock住殘廁
* S" I: q( [$ j& Y: d" q) l+ q

所以我好少飲水好少機會需要去廁所。如果返學的話因為學校有大量無鎖殘廁所以完全無問題。

我入男廁一係俾人勁望...
- r0 }+ p: ~" u: r一係就嚇到人出返去..9 E3 ^2 C1 @0 I3 f1 i: |' F+ L; A
一係就俾人話呢到唔係女廁 囧....

去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁( Y" `: p4 F& C+ c: Y

9 j3 C! Z! s! ^+ g' ?你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人
2 o1 A( [6 U7 M' F+ `/ H  r男廁女廁都可以去+ R( k6 X- j! u3 D, t4 x# g' u$ D/ K% {
; j; Y$ d% f  V' r
可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-24 23:00 發表   
! a3 j) m1 W) e去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁  K0 J  B/ Z) E  P, U) F

: V8 _3 q2 H6 y7 |7 e5 y4 _你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人: ]  n5 Q6 N4 ?* i5 I
男廁女廁都可以去( H& ~: F! q# l, U$ D, a9 Y: F. L* R

+ J3 a0 ?) I9 [可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉
- v; ~$ f7 ^& \* M( P% p
- e1 L- G3 K( I) B* C9 |( s" u! V
其實我講緊係冇cd...orz; d! H+ K# z% ]
淨係長頭髮同瘦~"~

回復 7# 希文 的帖子

咁入男厠囉+ V6 N1 E0 I0 S5 o$ Z
長髮沒什麼稀奇,只要沒化妝就得
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 23:13 發表   
. r6 p' Q5 L3 R7 f6 Q6 t. G- Q, V: ?8 X& L5 q

* V! B& }- j3 X4 w* A- P其實我講緊係冇cd...orz
7 h- `) |  X# O7 |0 n+ u- o淨係長頭髮同瘦~"~
  R6 P& n. _/ g! a+ A7 C
希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決完步出男廁,迎面有個男人正面行0黎! 一見到我立即停步.仲一句"哎也"! 走過隔離, 點知又有個女人走出0黎! 佢跟住兩邊門口兩面係咁望, 個樣好好笑!
% K* l- y! W( u& O" E跟住又有次起"圓方"個男廁,解決完洗完手後, 望住塊鏡塗唇膏! 點知又有個好斯文的男人走入0黎, 佢一見到我立即剎制仲同我講Sorry! 即刻轉身步出男廁, 我見佢好有風度, 所以叫住佢, 話比佢知我係男人, 令好多人第一眼錯覺而已! 我都講返佢Sorry! 跟住走人! 可能我由細到大都好百厭, 所以覺得好好笑!
( @( z: q# Q+ ]; _3 M/ }所以希文妹. 我建議你急起上0黎, 都係去返男廁吧!3 U# x5 y* P2 {" B5 G
% w% |% ]- x( a7 N

M; b, j6 B8 ~% G; t[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-25 00:10 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮* m- m* l4 W3 ~$ F( q" n
下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻
1 h9 N* K  Q( {- r" S, j6 R扮日本武士

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:09 發表   
* B8 O+ }/ p) E/ @! K2 A/ n去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮- g# D' \8 S; {4 \
下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻
* L' I0 Y- W8 H9 B3 a. t扮日本武士
8 l7 k2 K4 K6 H; h5 Z# |
8 I  Z. q$ X) M" d
你係唔係咁MAN呀! 佩埋武士刀...正呀!

回復 11# CECI 的帖子

乾脆扮日本武士啦
+ F: i* H, z% n8 }- d) z9 d剃光個頭,淨番條好似蟹柳咁既頭髮係中間,咁就一定冇人懷疑你喇
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 23:55 發表   
2 h0 g# ^- t6 K. u& i
( u0 m5 Y' h7 P+ e3 h) ~希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決 ...
9 G; J" l! K) B4 D0 Q# X9 K
% q1 X1 ], I9 M
我係咁呀- -
2 z/ g+ n9 u/ f8 ]5 i不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....

剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得$ S5 K7 K% k2 J3 u, z
隨時換

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-25 00:25 發表   * x6 O2 o6 q: b6 \

3 b1 J6 j; \1 r, Y5 }7 l2 d/ a3 y
我係咁呀- -
. a/ c) J& u6 L) v5 n. J( B+ e不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....
# I- S- g2 g7 M3 C# A唔好咁鬼炆啦! 咪有鬼佢望囉! 其實你去想, 咁先好玩呀! 每當有人望, 我心裡就會問望住我果個人"你估0下我係男定女0丫"跟住個心就會哈哈大笑! 覺得對方係傻傻0地0既!& i6 ?7 ^. ~5 J9 R
咁咪唔會炆囉! 如果有d男人真係好有風度0既, 我都會Say Sorry架! 因為令人誤會我都唔想, 所以應該致歉0既! 但我冇理由為0左要去廁所, 而放棄我喜歡的打扮, 不是嗎? ' V+ h" D% `* E8 |
所以唔好炆, 唔係你錯亦對唔晒! 互諒0下咪得囉! 心裡始終都係我佔優些少, 因為不安的是他! 又唔係我! 咁佢0地覺得心裡唔舒服, 冇理由要自己陪埋佢唔開心ga! " s* Y7 D$ f2 e+ r8 A
所以無須介懷, 這只是個心理關口而已, OK?
& P+ F5 \# j) ?- J" ~6 I; N  u# N0 j- U1 n9 L' _

* {) {( N( V4 }- @/ R- d[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-25 00:41 編輯 ]

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:37 發表   
, O4 K5 G7 b2 s) {& G& _3 Q剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得
0 m( i/ @) S- Y# s隨時換
  }. j3 |6 H  Y* W" W9 j
咁大犧牲? 我接受唔到囉!

唔關你事.,係D人小見多怪7 F; R1 u5 A2 q) [2 W0 B
一定係去男廁
( g8 Y) m2 f6 M6 b鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:55 發表   
3 F/ ]3 c' V* J" G  y唔關你事.,係D人小見多怪
- K7 f5 R, D( E; ?; `一定係去男廁6 R9 \7 m0 M( f' _
鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野
8 v. @" H2 P8 y6 B
* F3 v$ [) Q( X% ]  w# a 殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 01:25 發表   
' ?. g1 I  f7 O& d
/ x8 B/ d) T* Q! z. m2 y3 ~5 k1 Q# K, l0 |1 V6 {3 R: N1 s
殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!
4 K3 ^0 S5 H# Z, o% |2 V$ h

2 d: K( p7 b- `4 f6 o% D"偷金",D金貴唔貴呀?

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 01:45 發表   
5 ~4 j6 f7 c2 e( C! x: F. b) s1 ?( h

+ A. g& R/ b# c: _( f"偷金",D金貴唔貴呀?
7 ]2 d# D# f. b$ P1 f, Y! Y$ D
8 K  H( i( V2 B唔知而家d金價點啊! 不如你入自己間金舖撓幾舊"金條"上0黎咪知道囉!

最近訪問的版塊