嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

沒想到睡覺也會出事呀

暫時放棄一下.. 可能對你和家人之間的關係有好處...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   7 b* o+ \9 Z, f4 s5 y1 g( q$ [! T) b
穿女裝時我會睡不著的
' T- U' E0 x2 O! c
0 Z( ?+ ^! \- w3 z! X回正題,我媽都反對我CD
7 C: c  c/ o9 M1 ?; q7 g  J- A我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響"
# E9 k' S; M" U3 i' u父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上, a' i, S1 q1 c) b# ]
家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
( H# C5 V  A" c2 c  {; `9 Vcd唔係唔正路,只係一般人唔接受,只係一條不歸路....# L7 p1 {8 u" q7 R
愈想放棄就係愈難

引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   1 n* P( _$ q8 v, `
穿女裝時我會睡不著的
7 g+ j2 f6 |. Z; T5 f2 m5 N& ^+ ?- x! J; s! a/ C6 f
回正題,我媽都反對我CD1 c- z6 t* s- G$ n3 w2 u
我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響" " P% ~) Z$ _' ]7 w
父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上( F5 X0 c6 {, r8 ]" N& B8 R
家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
: R. e+ A9 D2 p8 x% D
cd係咪正路depends on people1 M( S/ v  U0 F
尤其是身邊的人
3 d9 j: S( ^! p0 f6 O9 \因為佢地咩都做得出6 |3 d! C3 ^* ?! |

我早就警告你們與家人同住的話千萬不要CD著睡覺。
; [+ W% T+ A: s/ e1 W; h" [0 H- l- j. a7 o  f4 x

發現左都冇辦法啦" T+ R) r  |8 `. b% t( T, r! q

; p( h/ |2 ~7 B6 {  z+ F! L$ Y等佢地唔記左就繼續玩  t: _# u! b# W( N7 |( |

! A' i6 y. Y2 C6 N, T對屋企人真係一點辦法都冇

回復 12# mmlee 的帖子

鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"
0 J% }& m! F2 J7 j6 S
: T% F7 S& c6 r4 p; H回復 16# wfcheung 的帖子
, J1 U$ x4 M9 H- T- I( N% _睇到實一實我又唔怕呀..0 K$ l+ a; F% b# ^" _
最怕就係唔再比飯錢我..
- Y; J! A6 ^, {$ g同埋問到我口啞啞
: \4 _$ R. G, `+ _其實忍一排都冇乜問題=]9 h( p7 ]$ G# @
3 x8 p3 z, S& _, [% W. U+ B( H
回復 18# wfcheung 的帖子  e6 F  q* S: [+ y: {7 ~& I& [. E
; L& Z4 f2 U) m9 w3 r
三,五,七年之後..
( c$ T2 i0 [/ V* \8 g( F; r6 q& ?我諗要自己一個住都阻左唔到既~_~

引用:
原帖由 1388 於 2010-11-6 12:42 發表   & t$ {9 v, A' `$ ^
鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"
! k$ t' p$ ^) e3 M
! y" T4 t9 t9 W' G! ~) C
鎖門起碼唔會畀佢直接望到~~
' C0 {8 `1 X* [; X8 @2 U) ^' p( [1 f佢想像空間多左, 最少唔會第一時間想起cd^^

姊妹乜咁唔小心ar, 而家唯有坦白同daddy mammy傾下喇

可SMS 94520074給我,今晚22:00或明日可 與我相討及交流意見

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-11-6 12:19 發表   
) g' @6 i: u& b  T" D  {9 a6 K我早就警告你們與家人同住的話請不要CD著睡覺。
2 b! \/ C# x/ Y% Z* ~+ |
CD睡覺 先危險,
1 A6 Z" T% |- ]. Z-  一來有時只想(盒)一(盒),但結果 目訓 著左~! u+ k1 N/ m, P% R! Q
-  有冇人番黎/入左黎都唔知1 A1 h7 \9 w$ V, }
-  睡覺郁下郁下,露出CD時著既衫褲" M- ], b: r; Z; E
-  有可能整污糟D衫~

我都有類似經歷
' B$ L- m+ F$ X8 C5 ~2 @  ]不過家人冇再提起
; I& h/ r3 h7 A3 N( `之後CD一定鎖門
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

我有次也好險,家人回來時我已經把CD的東西收起來了,結果脫衣準備睡覺時母親突然進來,看到了我背後胸罩帶子印下的痕跡,問我後背怎麼了,我趕忙躲進了被窩,說是靠在椅子上壓的,母親沒說什麼,不過看她的眼神有些懷疑了,還好之後沒再提起過

唉, 同情你既處境....