嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:
9 i7 V. s+ \# H3 m! `30歲
7 d1 G. j5 ?: o! r  }7 C* L168cm
- w3 E# l, r# [9 }! }正常身型
7 O7 `. V2 s& U- A; `住喺港島區5 c! p9 @2 f- I4 M+ p) ^4 Q

* @( O$ a4 ^% _+ q! T一直都係同女仔拍拖7 i* Z) B2 N& P
想試下同cd發展下,睇下係咩感覺
" @. ]7 h. W' {$ ^' k! A, s& o希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁
# g) o" ]2 N: U% m我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待
1 z: I' ^# [) O% H: ~搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好7 N7 d  D, ]: A; `
$ F+ ]& c, }, \# B# T0 A
有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   
- v( ]* {- f0 n+ V# k6 R3 L. L. d/ P感情
, s/ f$ M4 f% j& b0 e" H對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   
$ D- b" F* u" f4 }. q% \; j2 [其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
* p* t0 d8 j, a
! ?7 `- c1 M) L! `( G$ x1 I( C& o試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   
0 @7 W% n+ ]5 B  V+ u+ \6 z$ t  N+ G' m2 d0 s2 E9 w  C  w+ h  O

% ^* E6 k+ L" d試下先知
- A+ I+ u# t7 s0 z
個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   1 e+ A  o4 J/ P! R

4 `  j1 H) i/ L! o4 _個人選擇了台灣的…
  R% u% {( e- z) x, e' z; E& l
台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   
* N' {  n5 L- }# f今日非常悶
$ z2 j- i) p- T9 U找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   
7 ~0 W# E$ v* M& \
* N4 U" k4 h; n. R8 g找個姊妹聊天囉…
2 Q; X# E$ v. K' m
無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   
; U$ Z6 l/ c( A, w1 G3 ]1 j5 t2 _4 x+ l7 v6 i- r" F, J
無人理我
$ v! l& w- T! M1 J$ X8 h+ ]: m
自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   " m+ c9 X! E  u4 j+ {) j

( p0 l' w. D6 \* G0 e7 U自己主動點加姊妹們好友…XD
$ E5 W* o; f  B& o其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   
+ x( i. R7 H1 B$ {0 {1 ?# ?1 m) m, {& N" K
其實點先識到台灣姊妹
% y% G4 }. }7 L8 R) Q7 V! t3 Y
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   
& j3 v  q. _( d1 }- y/ V; r! |$ N+ F9 b3 K4 f7 Y7 E# u4 k0 [
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
* y3 [. o" M# e6 ]3 I( @
謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   - F9 I! f9 {5 p" c( J% W7 g4 m
仲有無靚cd
7 g, d3 u. O2 w- L4 d8 b1 f還是找不到?