嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
$ O; t" f. _7 ]# s' L- y# x這幾晚開始轉著這套圓圓第一
. ^! L1 H- l/ M9 D9 v不過就露出一小部份,可以涼快一下
* u' X2 q/ T' R) v7 ]3 q以免不雅,所以用圖遮蓋住
8 W. {, u9 T: h5 A& E. g1 T% j* b+ B& I7 I& v9 {; [
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
* S7 G1 H) O- G+ a0 Q, w. H3 N

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
. [7 T; u" X4 A4 V4 u7 C8 q剪爛校服犯了校規
& ^( }8 X: P# |7 X* E有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
% C' u" z5 ^+ K; N邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
2 E( E" T* @2 ]0 q這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
0 H3 O, p- q' \7 l& _3 e* X* i) u8 Q2 E9 Q. [
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
: G) k  M5 T; N1 y3 l睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   ( {* J* x9 ~3 Z. _0 Q* L, A9 m

- h* I! J" N( a; Y睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量" ?1 E  J* S7 [7 }1 A0 z
好似刺身咁  i6 U* j# ~" L( Y
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
- ~8 W0 S' H) {$ |5 F2 B; d# W
! ~& I$ V6 x$ S$ T/ i睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
6 D7 p; j* S# k1 D; i6 @葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
) d! z4 @: C& L( a$ Q3 M厚薄只是份量
& u" O, q% w" e( W- S好似刺身咁3 b  G7 ?$ x' Y; b& g5 _
乜厚啲會靚啲咩?
- k# `$ `2 {/ |, |& G( c; F# X% G睇落嚟心水就可以了/ I* B1 Z' c8 o, y0 T# |! _
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
5 T8 f$ U- |2 \& L; t) J, [+ D/ q- x( F3 n5 x6 F
睇落嚟心水就可以了
. q3 _5 N) Z6 p0 X$ h太厚及太薄,感覺上不太好
1 u& O# ^+ U$ W& k9 P% s  K正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   9 ~1 U. n* V. g: w3 @2 k' v' f7 t
1 X  H+ P1 j4 Q% H1 o( E  f
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
8 w/ @. x5 K* ]) t* `. }
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
3 _) S; W3 S' D+ v- j太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
$ [6 ^9 Z8 D/ K  s* h6 O' ~唔著內衣已經犯左啦
  h+ M' z9 r7 @; [- I7 h就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   . N  f7 J) f; f( J4 r) F8 v
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
/ h( _6 {7 A6 I& u% n
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
& H: r' ?; Q: }6 O: a4 k著得太耐要轉另一間/ l. |: T7 b/ p. w+ g$ X
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
8 C2 Y3 I0 B2 O* T. \+ L不過就露出一小部份,可以涼快一下
$ c4 @  x# A, q; k( N  r6 y以免不雅,所以用圖遮蓋住
1 X# D! \) [$ z. V3 l* @# t& r3 R9 k* W/ U( o+ L: e- l- y1 \7 I
我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
) H. g  l6 i# C6 _5 x' r! x3 ?1 E
, V6 P! m, {7 X: J% y1 c: ]' _+ n" `- N) l. V, j' }9 P& ^/ Z. C% v3 ~
我就唔捨得剪爛校裙啦
- B* V+ b$ O+ P" j
因為我屋企校裙太多,要減些少