嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

先向約左既兩位講聲唔好意思!我遲大到,令到其中一位執好晒野,太夜離唔到。
1 _+ V2 g1 r/ W/ p# H# [! {* s仲有因為太攰,後半段瞓着咗 ,要姐姐一個自己CD玩,抱歉!可能太攰同埋第一次約有D緊張,冇玩其他的 ,令姐姐失望了!
, Q6 T- h3 i5 V; M: f1 l7 N多謝姐姐借野比我,終於可以試吓CD ,雖然還爭個頭,但也十二分感謝!
' N8 [4 _& s9 h- \! f姐姐的身形很好,借我嘅衫只有兩套着得落,但也十分開心!
( O. D7 d2 s( A% _( a$ U2 x另外來唔到的那位,就快要離開香港,約了見唔到面,沒一起玩,有啲可惜。祝你一路順風!$ m7 F' a! |! B9 q* D9 n- `$ O
今次約玩,我清楚知道自己鍾意CD ,CD左之後覺得好舒服,好自在,好開心!希望下次有機會可試玩下其他的。
4 z, c: ]- M% _醒咗後忍唔住又再CD左一回,想分享一下,不喜勿怪!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 很正的修長絲襪美腿

哇好靚!下次可唔可以約埋我一齊cd啊?

回復 1# CchoK 的帖子

這套衣服很美,我喜歡

謝謝!其實我小腿好粗,係影既角度問題!
( k( I3 _# I6 `/ R7 O1 {6 w4 q! T版主也說小心陷阱啦!不要被騙!

你都好 fit.  Bodycon 著得好看, P* J0 @# P- w" R! N% N

# f- l' I* w) C3 ^0 ?9 ABtw. 想看相的另一方向。

好美的裙子與腿
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

謝謝!但相的另一方向不要看吖!不然粗粗小腿會住進你可愛的小小腦袋中!那就太遲了!

謝!其實只有裙子是美的!

不錯不錯

sexy

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 19:36 發表   ( h$ }( \, T, v, f; b
謝!其實只有裙子是美的!
/ Y* B+ }) `  q) z  o
* K+ }" d' Q6 x, F/ Y& Z; E1 m
著裙 cc 高路 是美的。

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 19:35 發表   " O7 w% f: j) O8 T  ^9 ]/ F; E5 `
謝謝!但相的另一方向不要看吖!不然粗粗小腿會住進你可愛的小小腦袋中!那就太遲了!
5 X1 e) F6 O) D  K! l5 M2 n6 r6 [* N, R3 c6 p: W
探索 cc 的深處

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-3 23:24 發表   
: H2 v# \0 \0 K1 f$ G
' b. i+ E1 S8 U4 T9 D/ `1 B2 I; z$ X! i" w' {; T# K
探索 cc 的深處
. W( V2 }5 o3 s5 n" v! R戀戀長老很有幻想力,定還是戀戀長老可愛腦袋中只有這些幻想。
1 f" k% J3 \# U! L( |& B( T/ T6 @呵呵!0 A* e- d# Q$ b. e

+ ^7 R  T8 U7 r1 U! F8 E4 }[ 本帖最後由 CchoK 於 2017-11-3 23:49 編輯 ]

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 23:47 發表   
* B1 s6 z4 h; ~6 }& B: R" r7 K4 l" K2 H! Q" ^# y( `; {
戀戀長老很有幻想力,定還是戀戀長老可愛腦袋中只有這些幻想。$ K7 j8 g0 G2 y) Q2 \  W
呵呵!
# n( R0 [; c6 O, A8 }( g9 |
/ i3 z* Z0 o5 x8 l6 r# V" `
說笑。. `: E0 t( t( Q' W. b& u
我是好奇,又有探索精神。加上見到靚的,手不能控制。

回復 1# CchoK 的帖子

sexy c leg

歡迎加入~

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-4 08:13 發表   & P/ ?7 I( k! J1 ]0 u

4 v0 L9 p, q8 F0 K2 q$ `* ]+ T* `8 x9 i" x" P  M
說笑。
0 ~  y% {9 ?0 [2 u& x1 p我是好奇,又有探索精神。加上見到靚的,手不能控制。
1 i3 q% y* D7 w' F; x' p7 M8 x不用怕,把手放在指定位就可以舒緩,它會變得可控制和有規律。

nice one !sexyyyyy

sexy cd hiya~