嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?( A- @/ F. i' B/ H4 X

5 N) M$ M$ W- r" j仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   " [1 ?6 P" x: V1 r  ?
這個,非常短
  ]8 Z0 ]7 T# m8 f% r; @
" g0 m! a( p3 E: Q* w* n( _....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   
( X- x  [& R& E) I) W這個,非常短
- T/ r, y: j7 D
6 ^3 ~! c& H* I

6 o7 m6 I8 w! G& x" o. c2 k( k+ y6 k$ T& Z2 ^
呢個係高階玩意. L" s/ K7 x& ]5 _
; |) `: W1 H( U  X6 x& a% P# m2 ~
的確
: D6 b& c6 v' b8 Y7 N係要由大至細1 h' i9 W8 G/ C: N% M9 X
階段性轉細籠
. N- h  V4 c1 u* z2 G0 p
; ~* f2 ]: u! b+ k9 Q# D; a一開始真係冇乜可能用到呢個: t0 w  g, Y! i2 ~+ W3 h) y- Y0 l
第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?( R8 \. W; e" b6 ~/ p/ R  B
, I" A$ Y$ {3 K5 ~* a1 N, b

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   ' n3 l6 U( K+ w* C! d( d2 {
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
$ ?: @* w7 l; U! M. g1 g

0 U: ^) D/ H' r" u1 A我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   
# v9 P$ u  l/ }( ~3 h5 p- a
7 e& u8 w) e. }% [4 D5 N4 S2 Z
+ s8 Z6 {! N/ s/ G; [5 R我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
! L+ I2 y) S- A& ]! E2 x, w2 [8 h/ z1 ?6 l4 `+ N  o. T
http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271
6 q& w5 a! d, i, y呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   
5 ?0 h$ O, z8 B9 l6 M8 m
/ j6 [  J' D4 Q1 M2 p  f: a# I) _. ~
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
2 w: u/ g' h# h呢度
% r) ~/ w) W& d' ?6 c  R9 g8 V# j. \/ J/ D
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   , c* c; ^( M% n

& P9 b0 F/ Q: Y8 T
" y9 F$ ~  E" w5 V9 V% u* z謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
: q9 m, `) J. s8 |. X4 u6 S: {! Q5 G' D4 F0 T6 ^' }
訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   7 b! x) b% R" X4 X; n, r
( C' x- @& _- t8 G5 R8 w

5 |9 y8 N% J0 n& h' U; _6 t謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
! x1 `- n( F1 d: {3 D- L

, A5 O& `' k/ A3 j0 Z  ^1 i) y; R+ O& X3 }4 q
習慣下就OK
2 c# V' _3 q4 ~初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   # ?% d. U& y0 |1 a, ]

7 G, ^/ v& f) x9 l" k0 k' y7 G4 R0 y- r, }) K! y* S; ?
$ A# s7 p7 R7 E& J0 g
習慣下就OK% }$ q1 a. A* d" e1 y/ y
初用有不適很合理
6 ^! d0 H  @$ P; c

" A, v! F- B0 q) d6 L6 u你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?

最近訪問的版塊