嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊( X1 v" S7 G" J! N0 `
最好就一樣係CD啦0 L* m+ c: ~5 g$ Q
我唔靚架 肥肥地 170高
3 _7 x& b5 Z; Z$ G一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
9 Q: l1 Q1 U( t3 p對床上無咩慾望 比起床上
7 ]- J( g$ W( l2 Y, ~更希望可以好似普通拍拖禁樣
+ s  X+ u6 }; X% W
/ V$ X" d2 N7 \9 W* m單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
  r3 o6 B0 J) `, ?# X- m- _5 }3 f& N7 g7 m- W% J
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇) n# [- T; L! }7 q/ x
( W% `# ]# o" E& Z: r. @$ @
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
* x0 t; k" o) X* w% J) h" @我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
2 d6 I) m; P) [  F. A" ~% m
4 \0 j0 X! a) I' k) R) k$ ?, |
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!# r- [$ v! b, K1 `; j) v
1 c) f; P$ J0 J& B

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   * Z; \9 N9 z: m/ j
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
5 p, m9 J* x% _1 }7 U8 w# Z( q3 A4 A! B5 ?! j6 l

6 n! h& G0 r" B; z5 \' e妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
" b# G. V0 L+ m4 l8 b2 ~2 X( e6 I長遠,好難搵喎
2 ~# Q/ }  j, h6 N: |3 u9 b: W& j, P  h0 \
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計; |' `+ |7 `3 I
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   & f& k5 |& s* Y' d: C- g" p! \+ e
樓主 留個wechat比我
1 _4 X, J' g5 W" b+ s0 M; G' g2 f
4 [& O, ~7 U, x" s. y6 \: dPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… ; Q$ k$ S9 t$ Q, Q# Q
$ \0 |+ a  Q6 i
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   1 n) g8 V' {: S1 |3 S" p9 D) p
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… 7 r3 n1 C# x$ n
' U* |5 g) D5 x
btw祝你成功~
. _8 a5 }* p( M; z* F8 f, G  J& }/ L# [
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   9 X3 R" u8 i; V  Z. \) H: h
CD想搵CD/男一齊2 c( u8 ]) Y8 [9 M  A; c$ R( O
最好就一樣係CD啦
/ L2 H: _; z6 X8 \% G我唔靚架 肥肥地 170高
1 M% t7 W( ]# o4 |+ I$ g一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊' ^8 k4 T# H( T3 ~0 {
對床上無咩慾望 比起床上  |- }7 @- M. |
更希望可以好似普通拍拖禁樣
. b: G, }% [1 C
! P' b# Z9 m: L5 N$ C& A( q單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
% c& S9 f; _2 X) s5 e0 h; k( D! X, @' P! S/ @8 X
dee_love_bebe- k# R3 j2 G% `+ G/ C, H6 U6 B! ]

+ }9 a1 Q4 u: O/ M做朋友傾下計

最近訪問的版塊