嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

兩側 CD 點滴

兩側 CD 點滴

1.  知道家人會岀外兩星期。本以為也可以玩 cd 兩星期。是全天那種。人算不如天算,最後只得一天玩。' A% v: ]1 t# u

- p- O, Z3 H% v& r9 l! o4 r5 R- F3 g: g2. 拍了相,已經 delete 了,但吾小心開了 recent delete box (iphone) . 比女見到。由於面用手機擋了,只拍了面型及頭髮。好彩她以為是其他親戚 (scare)
. u( O. f9 E  a- ~& b
* l' F( B5 J6 F( g4 a5 G2 V(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
覺得好的就按一下感謝吧~~
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# misslady 的帖子

千萬不可給家人,和女友知道

小心呀。 看到便麻煩喇。

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-18 20:07 發表   
- q$ z4 v1 @8 Q% R千萬不可給家人,和女友知道
  ~5 v: u4 B  \
3 G% }7 j" m% C  F只是太不小心。
享受 一分一秒的 CD

無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知

其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。

引用:
原帖由 chowman 於 2018-7-18 23:15 發表   
$ L/ a- \* @  h6 U& U無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知
" }& Z3 D" T' U, P. b) H
6 c5 t3 b6 s9 p) F應該吾會報吋的。
享受 一分一秒的 CD

好可惜....兩星期變1日

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-7-18 23:23 發表   
8 r* ~  m; U# o$ C* k" p' d; n其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。
. i0 T& t* Z* ]7 t
) G  c7 E3 B8 }0 V5 B7 F7 f7 J+ y! [
只有一個 wish
享受 一分一秒的 CD

Need to be very careful!

如何將相片永久delete呢(在安卓机)

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-7-19 10:30 發表   5 o, z" ]  U& e$ z" n& A% `
如何將相片永久delete呢(在安卓机)
0 m- F  l+ m) F2 A7 B我都好想知

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-7-19 12:53 發表   
, T+ ^' g  M2 Z7 x. o
2 h0 Q1 R  r5 t+ N$ k  L! \' ]4 L我都好想知
8 U7 f/ t0 p# S: I% ]

7 d4 N2 X* ~3 d3 @3 M5 y這個應該 問其他 group
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

最弊俾屋企人知道,同齡都仲好
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2018-7-19 00:19 發表   
( ^+ F$ ?% x  ~
+ v" N2 ^* v2 r, }9 ^" i
4 M+ D. F9 R/ I6 u$ F4 E4 g- a應該吾會報吋的。
0 Y, `3 g4 r! }" ]6 m0 K
我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂

安全第一,珍惜生命

引用:
原帖由 password 於 2018-7-19 22:38 發表   * G' W; {4 |7 ]! W% l
安全第一,珍惜生命
! Z! r3 c) z( l1 @7 N$ r) O( b6 _3 E# t' }- W. w9 d* L' p, ]( }+ O
Wow....looks CD be found is really bad.
享受 一分一秒的 CD

要小心小心

引用:
原帖由 Marie0749 於 2018-7-19 18:50 發表   . F8 e8 W- x/ p, L. n4 R5 \: u+ a

- w3 R9 [$ u/ w" U5 e0 ~我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂
: B4 A2 _  ^2 ^) F( w; L

& h+ \* S# U& A" @/ \: S個姐姐,吾知那個是老闆!
: C, G8 K6 X5 O" ]+ ?$ l3 M1 I2 ?
: Z6 Z5 I1 ?7 b  c- h  k/ T  Y報寸5 G* @0 U& u. x: }- n- i. @
  d# o$ a, q2 f( T. G3 K
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 14:41 發表   
* s/ A$ F7 Y8 {& a  Q% o! i* [
0 ~$ K4 E+ E3 O7 d4 k
1 u5 j9 Y2 R$ g, k7 f: v6 i$ Q個姐姐,吾知那個是老闆!
2 o$ j7 R8 Q7 [
% ]/ v$ E* R% @& A4 ~報寸
  v% ]  }) z2 W) _. Y姐姐唸,madam 先係老闆:-)
情色免問,謝謝。

最近訪問的版塊