嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?
" l3 P; j* V8 P2 N, v附上屋企穿照一齊傾下呀, S6 n; y# w% C$ o: F

1 v+ P! _8 \+ F7 d3 [7 b[ 本帖最後由 ckk49 於 2019-5-28 21:58 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哎呦,真的还不错!值得讚一個!!!

著了,要洗" ]7 F" G) T; N3 R
) i( y& ~! m4 U/ p
著了,要洗
5 M0 K: Y# b& Z- g3 x4 G1 K! h- [0 }1 L
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

wow! 真是不錯很美: I  M- S# l1 J
不過在這論壇上大多數是+ W. m) X' M5 {
喜歡絲襪內衣褲和女裝

緊係有啦 我徐左番工唔著 機本上都會著住黑絲+條t-back; j% V7 H4 K4 A! E+ B
所以屋企起馬有幾十對黑絲方便跟換

我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著

好漂亮的美腿阿

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-6-1 18:50 發表   & ~+ ?  L% `0 \8 {+ I( E% L: V
我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著
9 Z* \% }1 X8 P0 S* k  X
. U4 m$ p- s' s6 m天氣我穿著 20d ,如穿著長裙時我不穿著丝

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-5-28 21:15 發表   6 M, p1 H+ M- T, @8 b& E5 U' N; h
我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?- F+ X$ K  F, A. Y6 l0 R
附上屋企穿照一齊傾下呀
6 @2 B) Y- D; h0 H0 r! \0 e
& n& N5 o- r. v" D+ t8 A喜歡你高根鞋

我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑
( G3 X& `4 v/ \6 G# y加埋條短裙 我最愛
we chat id

ka-yan-yan

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   4 V0 m% v9 ~5 n6 ?3 c' p+ K
我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 ; [# y( Z2 L- E* b4 f
加埋條短裙 我最愛
, P! N, G5 _' ]# m( ~

# E7 k( z  o- t: g天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   
! t4 V9 w% E2 V* I我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 0 T7 c1 _* M4 r& h5 ]: Y8 b  S0 G4 G
加埋條短裙 我最愛
: I1 B3 M5 x' N8 U- m3 d5 s

- S" Q! I4 D* h0 `: I0 p天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗

夏天太熱,很少穿絲襪

以前一個人住就會
: K( r, R* n9 j7 q# K6 |+ g8 O$ I現在
! `# E9 K! k2 T都好難了

我好鍾意穿絲,但因為熱所以唔會無時無刻穿!

絲真係比較少著,反面真係想經常戴bra就真

很舒服,不想脱

返工或出街會穿,返到屋企就除

我試過

i like
, m! l5 }' L( a: U4 k3 ]% hbut cant do

最近訪問的版塊