嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......+ ~" _* }1 Q) _
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
4 I! g1 @% ~8 r但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟$ X& C) d4 {4 w
唔知有冇人好似我咁?
) J) m7 G$ Y8 W, F9 t  v  M& U' ^) l- D% M$ R& z; }
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
& M: G1 Q' d3 y# o自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......: E" T5 Y2 a0 d! z- z
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬) y1 J* b- y9 W7 W* T
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
$ V' |: x% g4 J5 Z$ f. @9 r. {+ @唔知有冇人好似我咁?
/ `% n- o1 N& ]) R% c* |0 l. d3 |) H7 e
我多年前已經把自己代入女人角色
6 m9 ?  b) L4 D  ~6 J看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?) u0 E3 ]0 j3 {$ h  [% ]

5 u* T2 N! O1 s9 P+ p7 f
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   3 K# _+ [% U( W- ?
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
  A% w' C$ K' q  f: r/ I- a5 v/ o我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬  t6 `0 y& ?4 `
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟- z* e4 \) }$ M
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   8 }& x* G4 T$ b3 x$ B
又硬又軟,到底硬定軟?
. Z% {6 m8 C0 \3 ^" w) e; s+ L5 l. F/ b! e+ [$ J1 {) U
1 r; K, A0 f1 o
幻想自己是女時會硬3 J2 }7 N, i+ M7 R8 B$ R
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
# l: R  ^! f; M9 c4 O  h2 m: `5 o, ^/ \* o, f% b
幻想自己是女時會硬
) w8 ~' J1 v) q4 e但幻想不到自己是男角色整極都軟
6 I: t7 J% ?" A& t
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   - `1 n; p& S( H1 X# U
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
8 ~% T. B0 l9 m  m2 c我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬4 F1 D; K( _& t2 _
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟- a: ]' |. G: ~0 c
唔知有冇人好似我咁?
, Q: e" |8 w& z& `6 l$ \* V- L
8 e6 h* M, p# Q" i! M+ k! Z如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱$ }2 |0 K0 `' M6 W7 B2 t! B
3 a. m$ Z$ s' R) N# D  p

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !, T* t$ Y) }! R% D
.
2 Z) ]' C/ i0 V! c8 i& `
' h4 X  z" U# A' z/ T$ I) Y, G(睇下冇壞)到高潮的方法
5 z7 K; u9 k% V4 T" k- G( }, r* Ihttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html1 Q, m4 E1 }; O8 ]  D  C3 y. k
.
% h) w7 F* r+ U8 d: q  w$ H0 E" Z. g# _# o; t

; g/ A) \3 x8 A+ i6 w( I) y+ F) ^) C; o+ s$ m
, N) @' P  p9 s5 p& v

0 u8 A7 u6 M, w: C( j; B, T. x# I3 B
4 Y5 m3 v8 a7 v- ]+ s+ I
( w3 \1 K, I3 \; _, h  a
! O: i5 O0 w" x& H8 n# K
' @/ {1 r' e% V! p$ m4 l: Q
) s& a1 G2 z% q% _8 @+ P  J
.  m- d, X+ V4 |1 {& n) h% S
& k1 `2 g& f! x/ @$ {, j  V, L" @

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。0 V; q3 n, r. U1 P( j" ~
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
* E5 @0 P, T; S% ~; G! ]但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了3 a5 [6 y* i$ a- ~' X+ m4 p# E
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.8 C6 Z& v, q4 R& z
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
( \4 H( p- I  d切左佢鑽個窿就無煩惱* j( z/ U. o1 o" ~5 ]- Z
( m4 |% A, n, g% L, p9 b
! Y* M) k3 G0 X5 C... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。6 G& R+ ~! X+ o$ J: ~( ]
$ S- c( y' w, S% A9 A( l- X" r& [. n
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
( b: c! }/ x4 J- @# P5 j
, ~* Y. @. i1 Y1 ~3 _9 S" B" Q... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色4 ]( |* ^( r1 K) v1 P
會幻想果度的感覺( }/ m* |: H4 @: t( p$ |1 u: }
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
9 _# M8 ?% y# y2 j% ]$ c) t  A真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊