嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
0 |. F5 }$ T& }6 o# S即刻去左買晒兩款。
5 B1 B9 f" o! B5 `5 W2 J個人評測:" y* L& p& f2 F$ a
  P# ~+ N' d$ d* O% z$ Y0 H+ k2 v6 B
! G, ^1 \- ^. q6 h8 P1 F
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
% u4 z, Q/ z7 [3 h- N, F3 y但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
# Q, Y; L. I# J, y' l$ g( Y0 J) _個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。. \+ y/ I3 D2 W' T

8 O% S; g6 n8 V- I- |不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。& F: s# D% {( C; V: j+ K
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。+ n) y8 K3 y5 h+ a% a1 i' l
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)& X( X8 @* {  M
( a: `+ p' Q2 L- Q) o
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!2 t) ]# [) P4 u& M* ~

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
: N; p9 t% s# e& x) A# ]可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   7 Z0 h( e5 p3 O$ u& h+ [
我有穿其他品牌
9 g: u; ?+ s, f- T! \$ j9 g$ V! V7 s* {) R& c
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
4 R# N5 n* [. ]% [5 w7 v睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
& q; j0 z) [' P即刻去左買晒兩款。$ b! g: p' Y6 }7 u! H' E
個人評測:
7 r- @) B2 j) [5 M; w; B4 o5 d3 n4 E% M0 G' d

8 M6 @, G! P, l; F0 A1 D/ [2 p- K. aYes, 係似比較薄不怕露邊,2 Z' t; z. T' z2 [. g, H2 {
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
& M7 j; @! [- E

$ ?+ s# S4 R9 z" W0 ^我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明/ L$ {9 a/ V* |" S1 q/ U4 g/ e

) b; O  _$ o* l# O如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   $ W5 e5 g' X' L
  N; w5 b2 U7 m% f: O( Q8 q
( Q3 H  k, ?+ {8 e: ]$ V! S( |
可以介紹一下嗎
: n2 m6 n2 z# H0 D! v  S9 Z% V
, b( A) x2 ]: o3 j8 D) Y2 y我多穿什品牌
$ G; K/ S9 g, t$ x少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   % g3 L- s+ J1 E- {9 J% j9 f
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
) E/ \4 g1 q+ X: E  \+ V

" g% c2 [5 U/ n9 T( K- S' s3 z9 }唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
- B. L$ f3 F0 s! `. E; N% B$ J; D% o2 A! x

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
! L3 P8 t# O$ z; F- H; Z& {
3 S1 g& R' [9 V  g$ ^, @
. D0 ^; x  n3 M9 V% B我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
  _! H% Q* T1 E7 h% l  w3011328 B2 X6 E9 J) d" [6 `5 ]( {7 @
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
+ S" C$ f9 b2 Y  W! h- `. f; W
1 ^2 G' _9 F, Y% k我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
& h/ n1 F1 R. p0 T: }  `' T  w: C; ?" t" S( k9 g0 b% V  y$ l
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!$ J( z8 H9 t/ C& _9 |1 X8 ]
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的