嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
$ ^5 t) J! Z" ~; o/ O即刻去左買晒兩款。/ D+ a* Q1 M! O8 O' d
個人評測:- R1 g) H, X4 W2 v' ^
/ T  p5 e5 c! o" ~3 {2 Q

5 P: A5 X8 x+ E+ P9 K/ N) Z% yYes, 係似比較薄不怕露邊,; s; s& m) r$ z& @% w5 W3 {
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。1 n# C  y* k2 W
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
& b8 e, D! e' }4 \. [% r8 ^2 W* B2 n1 Z
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。& {  d9 o6 W  X& O! b
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。. J3 `$ \6 t' Z6 t# d% z/ N" a2 K
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
. e; h9 Q6 n/ D2 o: ~4 L7 {7 @9 \3 c2 ^& O2 c: E; O
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!! X5 R, \3 n7 L3 D' ]

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
4 g( Y" Y9 k  e+ y' O可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
3 t% ?2 x5 l, ~4 `我有穿其他品牌
+ J4 \' h& v+ ~% [; i* M* }

) T: D$ T9 v' I1 @7 j* |/ }5 x可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   # e: {( M/ K5 }2 n$ E$ z1 a: f
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。+ I+ }/ @6 n: Y
即刻去左買晒兩款。
5 ~/ L1 D& \: V* h/ Z. I& L個人評測:
3 O6 @% t0 x3 G0 x
2 h0 b  S# o+ j2 V$ e! g, V5 x0 Y( `, d4 q, H: s( Q" g
Yes, 係似比較薄不怕露邊,- Q& d% ]# S  j. f
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
& X1 J# }+ X+ j0 N, {: r% i/ V4 F' N% S' n' a7 S
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明( b  L* C& a) f, V
+ n# Z; u, s; @7 g# k
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
# Z$ [: F3 ~/ E7 @' s* k; x4 j" m& C0 v1 M
# T! K/ r$ P6 M
可以介紹一下嗎
4 s- _  ?4 r; T( M( u' }! \0 `1 c
+ `6 y- r1 k) T9 P4 O& ]我多穿什品牌) F2 r$ m" S9 g6 c: H" N# P% T4 o8 t, s; P
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   7 \4 P# `. C! t; q
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
% p3 z( A+ ^) H, [
! b1 G6 Q$ V( G: _( Z$ Y唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝1 ?8 O( ]3 f- J8 n( s

# [. g" m/ Y. j9 h/ v

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
, i9 s; B7 _) l8 B) ]
: c& I5 y4 x, R
; L/ `6 h1 R- i0 g6 S+ S# h+ G/ H我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
8 r" w7 @; `# N1 M& d9 m6 F8 j3011328 Y$ u) o: ~' G) ?
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
* K$ N! @; \( a. R" O

' j" X. V0 m$ G) n4 e( _8 w6 B我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
% v$ ~. P; V/ H' I  l  S, H( b% @
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
' L& `6 q9 a2 A/ d但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的