嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
) E5 v3 c+ ^! c3 @; j有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   # E7 z- B0 T! z( ]: ]' C( M
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,& L% [' o0 c6 `: r: G8 N, r4 P/ p+ j
有咩事係最怕?
! n1 k* x4 Y! I
, N+ G, v1 t0 y* @  {2 C
meet the police;( c1 S& X4 e$ H2 |& ?5 `! |
meet the friends / family
: l  m7 E4 x* h2 ~& D; t) P. y! @" u2 {1 V& S1 N9 i, |
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
+ ?9 H2 S  x+ w" n7 s各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,( b; z6 P8 \  V) O* q2 ~2 @
有咩事係最怕?
9 Z' x* k2 l4 C
比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身8 V: B' D( n4 K
1 R1 X: m: [) S1 k# W
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
3 T' v* d# K8 G! ]9 |$ V+ b  H
6 C$ v& E- Z& H1 S6 H: M9 H; X) l7 E就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,
' b- q" L( l2 @$ ^, C) r2 s) A6 e
$ h/ y; x9 \; Y- y2 d- p只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
2 k* j1 V  ^+ r' e* R- j7 i( P! c. h8 j+ b9 y. A, \- X
不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋," R8 r2 J* Q+ L5 W  b9 b6 W6 {

9 U! f- }6 U% _" U( N% l+ A* a踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   
* n  |3 w  u. z4 [比識的人見到
/ j4 w! \+ R+ M1 @- Q8 ?) F+ f* o) s
呢個真係有D 鑊6 a/ c! T$ X4 \8 L6 V  O
尤其人大左
2 u7 u) H& z9 M/ i6 u識人多左* \2 _5 I" b" J( W, j

1 W' d( E7 j; j  a" d* O0 v當平時都差唔到出街次次都撞到識人
: g' d$ X* W, [: T4 p; E如果係CD出去1 A( `" N6 j+ Y9 H+ Q
而我技術又未令人認不出我- T) S7 P7 k# `+ S) ]
都係危險4 j/ T7 o- |5 N! i
& o4 G3 Y9 j  W' k( ?7 g# W
所以現都很少很少機會了
! D+ e3 t& U9 Z* \4 X4 i3 K: r$ s5 ^

) B3 q0 a4 n* G$ g2 O, N, }  p7 T& t
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   
+ S0 U/ H: O) e2 p) A9 l' X9 @( N最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
1 `/ Q5 E  P. h; n. _# `' i9 l6 V
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
. |- x4 U) _8 s5 ?/ F9 ^' k
1 l% \9 L5 {* P就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
4 L& h8 W$ S' Q7 n. O
. ^7 ]# t4 `) r

: k, p! B& O9 G4 Q咁我又唔驚喎
, q" @" S& t' `. Q. G& k9 q打劫,我都唔會好多錢喺身
8 [8 e3 B/ M; v7 H, q& Q# M真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?3 h9 g1 W6 m+ L
/ h5 x: m7 B; d' o0 C
但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既
# C- z$ B% A& w/ }7 O3 B: c$ [! a3 K/ ?0 J  |: h

, \* p. L  Y$ L
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   / E3 R( T6 v2 o/ z0 D+ \; h
% ~6 q* ?) S: g) g' w& O/ l

1 \0 F9 u- _. D3 W: L( _. \- \- Bmeet the police;
2 V- B$ s1 o2 Lmeet the friends / family
7 Z$ n% `, N- g- J/ [
1 l' t/ L" Q/ Q% i8 t) D0 b8 x5 R6 N
: D) I/ j1 |! j4 l- ?
( w/ E9 \# q6 p+ V
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
8 S) P+ S1 V/ T. p  W$ f. M查身份證囖
( R2 F2 A1 }$ g, [8 H+ c

2 G  \5 {9 c+ S6 N' d4 x' |呢個我又唔驚喎( N7 u; x* U) y$ d) D- ^) ?+ G7 Z
又唔係在女廁查7 }- Q# M- o9 _% [0 R) q" t9 [
又唔係露體或野戰
) H3 u5 F6 V7 c4 X5 W6 P, l/ ^" q1 m; \1 H( c9 e; y
著女裝出街3 [. W3 @1 z$ \( U1 [
查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   2 g8 B2 Q6 q! ~* b/ N" i4 j
查身份證囖
3 E: H' ?5 W! d6 T" q& A4 M, n% G查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   2 Q, f: @& U3 j4 F: R: U
查身份證囖
% P$ p3 ], R) N
1 q3 u6 c/ ^# p' E唔驚的
4 D4 k9 I4 N: L6 s4 @! JD 男差佬想借D 意抄我牌之嘛! D4 {  w: q  z- g
看完身分證知道係CD就沒興趣了$ n* y6 S# F, t1 l7 a1 a
試過兩次都係咁
  |  v% r/ Q: i- `3 n* K- O; g反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表
& W- a4 d9 e/ n. r0 r/ m
# {& K2 t7 T; a6 n. {比識的人見到
6 X; Z% J0 s5 S/ T" a0 n; b$ u4 b1 H& o4 f& h( z  c/ l  P
X10  

最近訪問的版塊