嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   # g# P7 w1 U# i+ v5 Y
有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
2 z* D- Z; t# `) Y" r
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想7 E' j5 g% N# V7 L
我被仔撩過好多次: [! R6 D  l% g9 R0 p- W
只要過咗十二點
7 K# G$ j; \# j就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   2 {+ d- P) w, M' }9 W7 a
唔係幻想
9 W5 `7 ]; \$ i& |/ n4 Y4 x我被仔撩過好多次
! d  q2 m1 S% M5 m只要過咗十二點. i$ k0 v$ L# e% [( C% ~3 I# L
就算唔著性感都一樣被仔撩
, g, o$ t) ~( ]5 B/ {# h; a邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   
; ]( n& @: M, A( h6 K! J1 d7 j3 [
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
9 c: H6 D! r8 P( J+ ^0 k7 f% S

: s. t5 l  a( |( X! g! E; X9 C那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   0 E7 ?6 C- K) A/ a
唔係幻想
( B& Y4 Q. F( B8 v  s; v! k/ i我被仔撩過好多次
( a% C5 i$ ~6 ]' @# N0 M3 m只要過咗十二點6 P6 p7 Z3 `( u! J8 B1 M6 F; C
就算唔著性感都一樣被仔撩
/ [, ^1 G" E' M
! o+ ?1 ~. ?3 B1 a/ u; O0 R秘書小姐,3 P$ V. R9 Z% H! A, @2 E- B
心靈空虛,
8 A8 s1 s4 w' ]5 a, O0 ?! F  c岀街搵仔?
8 Q- K% b1 M6 t) {; a; {/ B' C8 j% Z3 ]& V; [' V
^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   
) X' O  N7 G. |# a- T0 v8 X; P9 W
: z9 W) {) o: Q
秘書小姐,
$ g2 N2 K) _: T  G心靈空虛,; x' W* v! Z  A/ B. t1 P( z
岀街搵仔?) W3 y$ p0 B* |9 [" v1 R& X
5 M; t# w. q: V" C( d9 z
^_^
7 [  e) V! i5 {. t, M* V4 e! `% V4 I, \4 Y/ P3 r
講緊未使戴口罩時代
$ ]$ T1 d" c% L0 ]; R自從疫情開始個個戴住口罩
1 |' m3 Z$ _; P- l% n7 F夜晚又無人
6 v3 R6 I  J: C5 H' P边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   
7 J3 E) C2 s! l' W: ?成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
+ Q/ R3 ?7 H/ l' L' R
- O/ @% m! e2 i: U" A可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!
2 @. M; F5 ~: I4 O6 m9 B- ^

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   
! z/ f+ s& A$ i' [( W剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
' Q6 O% h% g. A+ L9 Y5 L6 D" m% B8 p4 a& l) t/ n# v
做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野) K( ?4 v' F( G, S+ y5 x/ k' [

4 ?: S: S9 x6 |( T6 E2 i[ 本帖最後由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:15 編輯 ]

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   + w. R$ r% E; `
剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
' M1 h# s! b0 A7 p7 s
咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   & Z5 Z9 |3 V8 G7 T& S. }5 U6 c
佢好快落車, 同堆好多野
) n: ]/ ?, a  Q: }: v8 X: H7 j% M
正好,幫手,# w+ F4 A& \$ Y5 o  Z( r" o+ I
再 認識她/ {* ?' X- P8 y0 ?. [7 D

% f* Q- m+ f# J) |7 k0 w4 d" Q(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢