嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?
: O) B1 k" F- d8 `) A, F; s因為小弟對此沒太多研究。
: u3 y) ^: F8 _( f, B* t如果識人介紹的更好,謝大大們。' d0 K( \' y0 m4 l) K
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)6 }6 _$ I: [0 ~& M% q5 L
4 U" e$ Q" ^9 V" y0 C. x/ H
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
7 {7 u6 m" y# W+ H# @, a/ ]+ x有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表
/ W! ~+ t- Q1 j你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
# |8 h% c" L$ [* ]* J5 S有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
$ V; d% j. T8 y. q/ A5 U! }5 v( D8 h
女性的
) f2 P0 |: Q3 A$ N: J% F; D6 i$ j小弟181 i1 @8 ]4 g- i% ^$ ^
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出; r9 R, G  n: M  Y
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
5 F* R  |, ?5 J4 j比人試過既即係你會買??4 g/ u; e/ q' s

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   
6 q8 j" L1 t* v女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
9 Z8 d& N2 @, t# k: |
7 m. u/ j! N) L' A. z) p
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   & j) @) P6 X5 O" n7 l! w
3 G1 a) l: V  [- E& P: ^

8 Y, M# b' w; a4 _% [! _個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平6 _3 ^. K1 h2 ]5 E
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   8 T6 R8 g' {" r8 S& N- ~4 {9 j) I6 O7 ?
請問有沒有大大可介紹小弟呢?: u( a0 l, r4 Q
因為小弟對此沒太多研究。' X, ?7 z$ F" n) Y7 g! \
如果識人介紹的更好,謝大大們。! ?9 ?  n7 Z! c+ s2 f2 L
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
" E7 G& F1 a& S' [0 Y0 n' }; A
8 _- c' e" G# f2 [. \9 r' r
可能沒有

我記得旺角好似有間
; H. R4 ]( K8 i. E* v/ j" N* o6 f7 u1 A# z9 U! f' T' [
只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
( ^7 v1 I. I. M& w. q4 Q; [  z我記得旺角好似有間
# L: u4 h+ m$ n8 i2 T4 o# d- [6 a: T, i9 t
只比男入去買
7 z( r4 J* M+ |5 e
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
2 ?. [1 m1 S% ^4 `我記得旺角好似有間
) h- [( o2 \, N; m0 z8 r! {5 S3 C6 A+ V6 a, B% H
只比男入去買
* Y1 ]* T% [8 u2 L1 W2 k4 ^
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。

最近訪問的版塊