嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,6 s7 h  C, s( Q6 m& v: T
在youtube上有不少的介紹跟試穿,
( H% U1 g5 s- O" X& E3 G; C' W8 R% g一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
/ K: g: n9 N" g2 }+ e買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,1 S3 @# X+ E( d' b' o/ A6 J3 {- V
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,
8 f' e9 @9 |' d. Q8 A/ g% w之後有什麼新的感想再上來說說…4 c) m/ s  ~5 c; ~

, w7 z# L; O* J% Q& O0 k' l. P3 K

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
* l! L. s+ f. ~' m. w期待妹妹穿上

是 T 檔的?) h$ ]; j1 \! F$ f. H9 O, a

2 [2 S4 j; H, v6 U4 x+ x(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   
# j) X0 X- r# ^* z' ^; ^: ]/ [是 T 檔的?
; ]; x$ `0 z1 Z, `5 B: ~* P8 \0 U2 L
( {9 p/ s# _" S$ S/ ^# w(o^^o)
7 s; @$ t, i( Y4 c$ R
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   & [  n3 M) @7 m1 q
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
" k' m4 |* h7 U4 h. e' Z/ Z
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,
  X0 b0 \; d/ C' G8 r- z  k, }在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,3 X% ?4 _( }# o# j  F
這種光澤真的很漂亮,
7 X0 P1 {& w& V$ N但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
7 Y0 e) w( j: L, }5 [沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,9 ]) l$ S3 R; W  {0 k
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
- A! o* N0 s. Y) M0 A  V日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
9 Z( B) A* h9 k: t; c謝謝。1 z1 c# Y/ _4 N& d
/ l: T; G$ z& s' v- N% y
/ v9 \. G; _$ |" J2 U

$ T  Y( t1 R. P- u) U- N3 O. k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   ) u. `4 O+ i5 ~5 }
9 y/ y2 h5 t. j# M# b& C
世界各地的價格都不同,人民幣約250元
) U2 M, w. \2 |0 J8 M

: J  a1 Y$ C9 f: e這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
3 y. b; ]; [, i& T今天在室內穿了一天,* ?) q5 m( F' Z( i( K+ A+ E, H! q
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
4 E: {% z$ L/ f3 i- ?6 i  H/ x/ j這種光澤真的很漂亮,: x3 `- j$ R8 n* I! M% a
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的," ^, R6 Z" }# J8 U7 S% F  ]% [
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
3 e+ c% ?+ t7 d即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
3 J: o  I* `2 @6 q5 S, f日後還會再買Wolford其他 ...
+ _4 Q  ~- e% a
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!. F" i: Q5 ]& `# `9 N8 {1 [
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
9 U/ O& ^+ g/ W# ]7 Z( T# t, w1 B2 l3 R+ ]) q5 x
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!# S" O2 [7 |/ E) \
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
2 P" E# ~( x7 R, p# z
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
7 g, {  }: i" I( m6 J$ m" q: S; \$ W# T% T) W8 z
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
  d$ A3 M. p1 o8 f% V' h3 F; s- S9 O0 ^7 y) b
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
$ t, \" Y0 f6 a0 W1 l6 o我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
& O9 Y  r1 l) B9 V3 c( i0 @
- z# b* V' h/ s( F5 d7 P
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.
* z7 k/ K: h; C' `" ~! V( j

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃5 T7 O8 I1 W7 ^& ]1 q$ i4 b

9 x5 Q  a. F& }: c同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
2 D5 J- P$ T' W: H. o( a0 a9 ?5 @$ \) q
你意思係街頭定屋企?
4 ]5 P$ G1 C, L- r% N" T, V- D3 B! B/ \2 Y  ]

最近訪問的版塊