嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?
: n- ]8 A  g& E0 C. {可能小時食雞翼食得多
* {. l8 v, H3 }9 p, z* w" E$ u0 x. k. H7 Q6 ?6 h
都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   ( F$ u7 X7 P8 L6 D* c( X
有無人同我一樣都有男性女乳症?
. `* l( M% y7 `$ ~+ @可能小時食雞翼食得多
  ?$ d2 g" s+ r0 {9 R
; i$ }9 x1 G- k都唔知是好事定壞事
" i  h# G( {  X5 c女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡' u6 C& \$ M" y  m9 _
1,你係咪肥胖
* P$ ?6 e) O' n6 A2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
" x+ t& A( b0 A$ V3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙/ |4 A! U( [$ ~$ ]8 Y
最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   3 p- w; B: l2 O+ Q: c3 _
你有幾大呀?
. _& ^1 ]3 t: u" ~/ H9 `# F應該有A
+ |# S* K4 c0 ~7 `7 ?  R9 r問題是乳頭突起
& x7 V/ T8 I5 N' @$ R3 d! v, Z' W! J4 r0 N1 M5 W/ X& ~. f
CD的話其實幾好
" G2 d9 _+ h2 o& i; l+ d! t但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   . w/ x' B1 W# c* T) u3 o' V/ b
肥仔大多都好似有
9 E9 f; W) \( @5 c
的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   & B% i) [0 m4 Q  t# p6 V

* v% k- n0 Z5 [* w; P+ b5 e' ?% B女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡$ d! o8 y8 S! D' q8 L
1,你係咪肥胖9 ]1 l5 x- R+ D5 O3 |, d
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
4 |5 s/ N: N% f/ y3, ...
+ W+ f  R: A" G' [) p4 [1.有少肥: M2 \0 j! _7 W
2. 唔舒服又無2 V2 B! h7 u' |* I5 B% x
加上我無食荷爾蒙
' y" \* ~6 C8 o! S2 d" U2 s# f5 t. [- l
但可以Fill得曬個bra又幾滿足 * ]. s# N# m% ~7 B8 v0 M. l* l3 H

4 \. \5 f+ V, Z! F& l可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   
9 j$ |% D1 M  y1 l  {
5 Q! W; m$ h. G8 @/ }1.有少肥
' D& _6 s, u7 q! t. z2. 唔舒服又無) s9 e" r8 B" ^) v3 y0 N! c0 ~- d1 D
加上我無食荷爾蒙
9 M2 M5 D$ A- G( P  {  A" I$ ]
% @9 |* ]$ \5 r, m& b0 t) E( o但可以Fill得曬個bra又幾滿足
  _5 h& ]8 w8 i- U( f: V# v4 }
4 l/ C3 z" X5 f: G  u1 M8 O可能要搵下醫生
8 [6 T* w( c# Q因為個巴有pad 啫,試下攞走會點,
* l. q5 m( _: W: M/ r9 l* D$ s我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   % @- G8 I; `  S" ?1 v
有無人同我一樣都有男性女乳症?, }! E  l* N0 Z' C& p5 O0 Q
可能小時食雞翼食得多
8 e8 J- b5 |4 M6 V1 Q! P) D3 r2 J' a4 ]0 t% x3 `' h* h
都唔知是好事定壞事
! o+ S5 `2 A# Q9 Y; ], f9 g) r
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
8 n7 A! c: Z4 y' F& ?* o
* ]5 M7 W( I" M" A/ b4 i[ 本帖最後由 tkcdream 於 2018-9-30 01:05 編輯 ]

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   + G3 O# d! v3 B
; R" K8 ], O4 d8 S: x8 P3 P# {
因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post
) O* e" I8 P8 hhttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   
" o  Q6 r" d! a$ WI have... see this post7 u, M' {! d5 ]9 Q3 ^
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
; e2 Z* P. J! ?好羨慕!0 C+ F: ]) Y/ q1 r
平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   5 H. O3 d; g, {  r. S5 x
其實發福多數都會有,肥胖就基本有
8 R/ l( `, V- q: [% F6 c我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有& l6 |' j4 }2 z( C
而且乳頭位置比較Puffy 9 S- l* ~+ I8 s; {) K2 f2 U
所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun6 R* e% K5 G  H+ J: W) w

& }" l0 P8 R+ }: a; c8 I你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   ; j7 O0 D+ o5 Y& _

: W' R% H* Z: Z8 ^3 P. a我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
4 a# l+ [3 e: T( ~) R! b3 Y7 @2 ^你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   
6 l0 D! C0 L% P* J  i& [/ e肥仔波算5算
' n: @( M1 d& U1 C' J
男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁