嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?" A6 a6 }1 v! L% g- m% _' W* ?5 D/ G8 ~
有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   " z/ O1 y6 C3 ?
開到幾點?星期六日都開?
( C2 A$ T0 `  |, D! i/ t有冇婆仔鞋買?
! T0 B9 S+ i: s1 O1 C

" k" L# q  X/ ~六日就唔知" S4 l& o: \) G: R8 T: k& M
鞋就無喇 但有襪 底衫
5 E2 R+ D5 \; a5 H6 G0 O3 Y要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?1 T0 ?% ~, g; p! Z

0 \0 g1 x* J6 D: t  ^
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   
, M7 W  Z0 N3 l9 A" A
' U* S; t% q( R) v8 h% _8 ~  F) x) Q1 t, c. n: K
六日就唔知
+ Y4 r% Q1 {' v9 G. b' o; a鞋就無喇 但有襪 底衫
) P4 ]( ]6 C/ b" |. W5 y( E要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   
, \9 Y( m8 {- R0 H衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?; X  Z8 C, E4 i# o# D7 v! e" O
# f# @' `: x* A0 Y6 J- |5 G
% Y& b; N: D4 j% N我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
$ i0 P- h3 Z3 H5 H$ J中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   
$ z0 ]2 h$ t6 C
. b& d& D- ^1 m我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去" N; D9 Z$ y# u. l
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
6 D1 ^5 [3 S5 j1 X: t; F5 h

' k4 _( g  ~! i( v6 F睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過...
% L0 B% K! Y8 L- F反而係去左呢間
" r7 w9 D2 T7 Q. O* {& H
. N  _: K/ s: Y
" b  J0 ^- r; D  y& V: w& t[ 本帖最後由 cd_kana 於 2019-1-5 00:47 編輯 ]

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   
* C, t' O! ?8 b- @* K男性入去買校服冇難度?
6 b* p: u7 Z' V昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   0 H5 A4 u0 ]& [9 B  [" T  m
有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
8 u# H$ ^$ ]9 J好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工& q! U7 C# M9 [! [
% D  D4 P! u. A3 K2 l

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻$ {7 D) B! B8 t* y3 w8 q% J, P0 z
佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻: K1 z& L& f, B- ?0 Q6 H6 K  z- r
佛系開工,賣一件小一件
: j# y7 E/ L' T- s
& e  G* U1 J; W' R3 @! C5 [% i9 m8 _係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
- k) B4 {% X) v
$ m, M' d' s6 ]' l" V1 \[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-12 02:42 編輯 ]

最近訪問的版塊