嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD! Z, l( U$ @8 J+ e- I, t2 x, }
25/170/80(唔記得幾)
# Q7 g3 S  @* e; d  Q/ i不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
2 {& Z9 o( _; r+ c有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   % E5 U  S6 g6 k% ^
想知道為何不找直女,而要找CD?
& j: E7 _$ \  f7 O3 X$ W0 x如果想知可以pm我wechat傾下' z0 M8 O/ h0 [
我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
) K0 H1 o- L5 n! C8 I肥仔直男想識CD6 w8 w8 W. C- U* w# C$ c
25/170/80(唔記得幾). A1 D  m% |4 o' Q
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥. M8 \2 p  N, g/ M4 e6 M2 i2 W0 [
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
' t* k9 K( [5 }+ m# `# U$ B其實你是GAY
! q8 o8 V: J& o5 ]只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
; ^% ~, V5 _/ C
3 {$ s6 u2 `8 R( N- J* J其實你是GAY
# c; O! |4 F0 ?+ Y0 w只有GAY先鐘意同有J之女玩
  G* ?9 w# E+ @9 ]- X好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
* }/ U+ X4 ^- H- O. d' q  V肥仔直男想識CD2 B* Q% J4 P% x+ V( u
25/170/80(唔記得幾)
, U8 j8 Y7 U; g不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
( @  J! s% {2 ~' R, X有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
# o. h7 U( G& A. M; w- }6 \5 O3 M5 A" Y# n7 g6 |" ]
給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   / Y% V& }+ K+ g. s

9 V  C, o  i' h( _8 \8 S. v0 b) W; x- Y* }- m3 o4 E
給予我高根鞋你看
9 g2 [/ R+ d2 m6 X: Q+ T- k6 ~淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
8 d" I4 X  v( c; F1 M
& V6 G6 }# X% s4 T淨紅色有點單調
2 _  f9 x3 b+ }' x9 J1 {$ y
  i5 j" H# G5 e4 P. q8 Q3 C2 k/ L
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   
7 J& u, e. w1 f" e6 s/ H% f, |4 V4 K$ S$ R6 P# U3 s
% Y7 M% N/ S. B- c3 r
看另一隻
" l0 ]" m, F8 d7 A7 M1 @其實我對高根鞋興趣不大
: T- D+ f4 {( [- q* |. B+ n: N反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   + ?6 K1 y6 @/ Y/ w0 F, J1 q

6 t7 x: P/ w7 a* y% f; h6 Z; K: d其實我對高根鞋興趣不大
/ N+ n5 Y" \1 D反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
1 ^4 j" T1 v* D' D) |1 `) c  h8 ^/ u% P/ b" k
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   0 b! O( m7 D0 e0 i/ L% c+ \

: B. b) S3 t* o' }
0 z/ ^; W- x1 \$ e我脫了絲襪
. Q# V) D- i6 Z, T5 P* }& C大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   9 ?5 t1 `; Z% |& t
' }$ Z; ~* M* `5 w
大脾好性感喎,睇落白白滑滑
. O) K& Q4 I- P  h6 e% O* ?. P- l, p
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   : V: I  y6 F, I( B, W4 t

, J/ ~) ~/ l  K, r% {8 g$ X, {* q3 a$ H% r2 o1 j
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
* W6 }/ s* \8 Z8 n5 w+ K
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光: o. }2 q) M. n( m( t* Y/ s
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
& O6 W' E: Q  }8 G# w) J; T0 @, [
2 ^) W6 R) P, ?' P7 [3 l我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光/ a# d6 T5 l: [8 f) ]2 t) |/ y9 v
已經係最性感
6 V$ a5 H7 X' |$ Z$ V6 T
; P7 {" t  o9 N" {, K我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
7 K4 d% T) a$ |5 _6 O我也有同感
5 r6 F# H* m; S( Z3 ]9 Y* ]/ i( _
看看我腿

最近訪問的版塊