嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
: _3 d4 Y$ |/ B" H. S你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
* G$ Y* [6 U# T: n1 O8 d同埋玩幾耐時間?) w2 _; Y* R( N+ Z3 l

8 j, j2 y5 a5 }4 W4 D" h# q[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   * g$ Q1 ^) m5 x
未玩過喎!乜好好玩架咩?
2 u3 q5 K" s  _; ^* n2 G: v7 o. f! L
! |0 l  `' a7 ?3 I1 U3 R  G4 \可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   
* |$ }! Z1 ?  `( R
8 S. s7 {+ B' ~: l9 v( T+ V1 z" Y+ J
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
7 v4 |  B5 {* D% P& g7 p

* O  u" ~, o& [# Z  d/ Y/ v我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
9 N, p3 I' C( E, ^* |/ H  @! A
: a, t- s* D' j) p) n% U
6 m  R6 h; T7 S我亦很想得到女性高潮⋯⋯
# ?9 Z- Y1 J! |/ }! F- G1 N9 L
5 {- @3 f5 P. D2 n0 Q. v4 @乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
' b( D/ x' S3 N1 C* s3 Z8 {

原來咁多人未玩過!
8 L' Z( H' Z5 d2 b買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   6 M1 \8 H. ]0 o; l4 w$ c
2 m/ Q% [" L" b9 C. ]' T7 V" g6 I2 v

' G% I, B# X# F5 p) U+ q1 T' z乜你唔係好有經驗?!
% h* u6 }1 ?5 g" S: o

1 N9 A% V1 A' z# e不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   + w7 O6 R, N3 \" z5 B
- G5 c( y2 Y& e8 t

5 I! @' X8 s8 p2 n4 M" I5 S不會每次也得到女性連續高潮
1 B3 |6 `- z1 R

& m5 M# ~; G( b) T' C, C( n似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   
+ {4 i( n- p/ g: D6 R都要到虛脫無力才肯罷休
: `. m/ V' c! V
. z. Y5 r2 C' C0 a+ m: B9 v/ x( C; L玩幾耐先會虛脫無力?& n& s' U; c7 h0 o- n/ y/ p
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
, N" U3 |2 c6 W# s! P/ @6 J& r
1 w& ?6 H  D0 w+ c' C我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?% Q5 }( @, \9 a6 E4 P

& E, {. ~3 A% G! `3 x. M[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-19 16:24 編輯 ]

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   . b8 ]% ?: Z' W; y1 g$ M7 a
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
6 x; P) N/ C1 X+ |0 C- l. h4 _0 Q8 k
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   1 m) s$ `2 V, ^5 u* _

* l6 o8 O0 u  C/ Z( Q9 ?/ `7 P1 {* I: ^
似乎想享受都係有D難度
5 Q2 k' n- J) D3 m" z

- Q! N+ Y6 \+ z- l9 X看看我的玩物* v: ]7 }7 y* i
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
2 i/ ~1 w0 l$ W很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
. u+ h9 m8 |! s+ V2 g, B: U2 G: ^2 u

; f- P* I1 q' V+ R" v看看我的玩物
) D% G! |* b+ U' K0 fhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
% {) B9 b" K) e) U  A很多時只有快感⋯⋯
& |' V" I7 l  G
" x& X0 A. J  k/ C- o' m" \我果支都有震動  W( z7 ?" I" F: T; B9 A8 T
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩
/ h5 d4 _8 R8 H7 H2 Z+ g; W( B; s趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂
; }) t8 ^2 Y+ T8 y( @' |! T平又有貴又有/ s; |& a: S* d" ~
+ P! W* b, V* V' W; U6 i, n' y
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   
, P, r, B! ^$ P/ G7 c乜類型都用過哂* D2 r# ]: Q* C* `
平又有貴又有) }: x! `7 ?6 P

- v) L4 W7 T* t% v& z5 D* A) G; r係未試過炮機
5 }8 B, b2 H$ s
# T3 _9 C  |) k; ?2 s' _去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?

最近訪問的版塊