嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
, p' `% ~8 i& U一開頭放咗入去好舒服6 E) V; d- ?- L1 Q: }- b
但慢慢就feel到佢太細
$ c4 r( f2 `" a& w, o8 H- ^妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個3 r/ C! W3 z/ l. F' x1 w

8 C) d: B/ F( W8 B& W( a! S
. k. P7 }+ u; V: C+ B  F1 z) c之前是在用這個
1 w1 I) G7 @# K& p* _8 l- Mhttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
* N: O2 V# \, v4 k# l$ T1 c0 K" M# H9 j/ h0 V

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this& j8 [8 s  [4 t4 h

5 t* u, Z- I# q% m& G5 L# r' y7 D" jhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   " s4 ]( x/ y2 H3 @0 D4 X
i also use this
/ u7 n& \6 X' |' Z- w6 z- n8 i6 y7 I/ y' F
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
5 Z! P( V# c, H我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,. t9 g1 Z7 l1 D5 z; l7 I

5 J  c& X, H9 l1 d# _到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   - ^$ v" s5 |* [- s, z
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,9 w7 O6 X* H# E" y$ v

: C% {& s0 @% s: m4 c7 }到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
" o; ~. m  A' @7 Y/ O' v除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
. _4 G( d) G& L& o1 s& K或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   9 k2 T, v; {% @) v2 X5 @# e
我啱啱買咗人生第一個anal plug+ M3 |3 \1 H8 g7 ]' ~+ w# q
一開頭放咗入去好舒服
) C% G7 p% s) D$ p8 J- U但慢慢就feel到佢太細+ a& @- b% ?5 k) D
妳地有冇用咩size?
8 S- ?( J) H$ e3 A: t" r
肛塞我第一次使用它已經上癮
) v- N2 U2 s* Z4 `0 G! P2 f- p回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
2 Z* N1 \6 V6 M' g; t8 t3 N而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   ; B  K# b* w: {. ]

1 {! ~( P, b% o) r8 I4 ^4 P肛塞我第一次使用它已經上癮
& y7 `" t, V/ l( R, V7 ~回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
: i+ y8 U2 E/ c4 J0 Z' u而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
0 h0 _6 e% J* _/ e個個人癖好都唔同,我可以理解,
) `( h5 y' p7 O' W' \& J8 h! F2 p! d, b+ h
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D2 A( g! {; n- u5 J% y( \
2 `- A8 j, o* R" Z7 X/ X
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭+ m6 E" J0 J& a+ @0 D. B

4 m+ u, w. M) I& H  [1 F$ K- d9 R因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,
+ z. ]. a2 |0 C' N+ Z0 z# o8 ]3 K$ O1 I
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
% f, q+ w6 w9 D0 Hi also use this
! a* P1 g; f- t$ Z4 b# k; M* b- a) M- c
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
  {1 w/ `' g8 q. L
& q' k7 g7 \. q5 L- m' H
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
5 q" i, J% E  j; @* m( S2 G) h3 di also use this3 Z1 I+ z. g' ~8 x
7 @7 J# o+ W2 W2 _$ g
6 p* m# w$ I: k- z' d0 C
0 G9 p7 E4 b* Q) G" q呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   1 p1 n* U, [/ [) H- C# P
i also use this; m/ V: E- p) b0 p) }; J/ i
6 h. I) m3 \. M
' |6 i5 C; O7 _, ?/ Z7 `
; r6 \3 m% F- s" d$ Y; ?少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
. c3 C3 B, x- W2 k; j6 Z5 B+ S, B  @5 |! l0 o
1 ?1 e1 m' }* B

% K' [: ?/ p" N/ g( U7 J[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   & t  n1 J9 R$ f* o, X. C
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
& X6 h+ a  t. y我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
6 d3 F  D0 x7 p+ X) k咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
& J$ H2 K8 `4 k9 T! y! X# t
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   5 [& b$ a+ |& R. e+ l! w
6 \# ]  E3 ~" |* x2 U/ ~$ N

' \* V, x, S8 E9 z& k+ E8 ?少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
" E/ F; g! {8 I: I0 r4 b
0 I6 M7 d0 K  N% @6 L
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器

最近訪問的版塊