嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 ( O- K( @! i+ }2 C  y) Y) W: D
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   4 X5 e$ Z$ C( l( p( t
本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 4 L, N: z3 `5 K( A0 [4 y; F: g
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
8 [0 e/ U9 d$ i' `& L+ x6 }. o6 p, A7 C# @
我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
2 j! R3 o0 f% ](o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區; L' @! ^- a* ?* q/ X/ K
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表     `  p; b& _& s
幻想有可能成真.............
7 V+ r. S6 a1 O6 @
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試+ v& \0 x3 R  n! b

4 ]7 Y4 K4 G' L# g( r2 [# B[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
3 c+ V7 K' O2 H* b& O' {
9 B" {9 t" ?5 Q! ]" B
' ?3 e! ?1 h  w我也有幻想,被輪姦
6 F: k% g; J6 y" u我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   : n4 v3 U! S7 Z% T
咁你想點呀? 出post在交友區/ b! S% a! Q' r
係唔係想夢想成真搵個人調教下你
; T* K# n$ M- J( A+ w
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
8 T& \  K2 r3 M
& H6 M& O6 L6 @有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..
# r% R% K9 W" O% p; ~4 F% \) \4 B. A" Q& C8 ?2 \, y2 }
今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
( u" R: r: F* f6 w7 h, L
/ j& \" J( \7 T' c, }* F; H, e5 V我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   + ?" R* A7 }* W4 _! W

& X3 t  A" i" p+ `* I2 Q8 [其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
4 h, j7 [: K4 Y- Z' I* z; C
, y; E# O' }, Q: ^' z
以前我都係咁
* H( ^8 [2 r; A( O5 |後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
. h4 `8 `* H* i
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style, U; ]# A+ v" O8 b) B' y9 M

6 Q9 d1 R. c4 Y! J, @. p9 T! c[ 本帖最後由 cdgaga 於 2020-5-25 23:52 編輯 ]

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
1 J2 N+ U8 S/ ]0 ~( T" S
7 T9 p& T5 z' R" E' |* |我常常都有咁幻想架 好有feel
# _& }  G; E: J- ^+ x6 e" l4 N0 C+ F
喜歡女生這樣穿5 E3 c) _/ i& k3 \7 _
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   2 \+ J7 V7 H, N  _" E4 m
1 I% ~5 }3 E& k' p! P/ H* W9 c1 c

+ a* G8 u; ~3 C  E以前我都係咁5 F  l* r4 e4 Z8 y2 J* t
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 ( x3 q# y' G. s- u! u
2 c0 J; S5 B+ N
好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   4 M& }4 c$ n3 W6 G% v1 L
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
' B9 x: a/ U  j1 B1 O同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
1 V7 }9 I6 i4 b/ C9 @. d. K) W* T& c9 E

' {" G9 E' S( R  E$ \0 Q' t喜歡女生這樣穿9 E% G/ b5 g. ^- |7 v; _* B2 T$ X: o
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
: D+ N  d4 @+ @/ ]* v3 W戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
! j9 N$ _7 N' K* a9 ~, o
. P. d) l7 t5 y1 [戀戀點數唔夠睇唔到
- T2 N+ o# c, c" [+ B; [

. |/ ~5 I$ v  @, ~: v現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最近訪問的版塊