嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服: A- D2 L5 Y& f: L5 I8 U
右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了: P, K' q8 c. Z

3 ]1 a/ p  s& y0 y你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra 3 f* s3 A# a0 P- x4 J- r
8 |, t1 L0 [: V
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,: i% D: T4 O4 z) ?: ]
應該好軟
5 }8 A# ]4 w% t+ @& D( K& V/ Q- r7 n) }6 G1 a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   
8 I2 K$ H3 A, G/ ^! F% Y學生 爸爸,& l2 n9 n/ B( f7 f5 W9 p. _
應該好軟
8 y9 c" z; [& _- u7 d$ s9 ?3 s6 q: }4 Z# z
(o^^o)
4 P9 G+ ?* Z4 f; G4 d: `
係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   
- C* J+ U; T$ }  L0 o9 E9 l學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
5 k$ K6 N+ P" G8 L; k
哈哈,我一早都唔係學生囉- g7 [' K7 r$ m" k  c- }

8 v2 d: [, \$ h1 r# k9 c; D同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   8 t8 D* }; b, \
Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
0 N% K8 l1 m, ~) v+ A- L
Haha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!  a; ~  |, |+ @
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!; m$ W7 o+ K# k0 f) }. C) d

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   
4 p: \$ O: d7 S7 c1 y; S有穿上身的圖可以分享嗎
- L* a) A% S7 N

' `  B1 H' k/ e7 i未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   , f$ T. e# U- i" V
不錯!! 不錯!!
7 O5 _6 H1 V, C/ G. r1 f學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
; [5 u2 q# v) Q# ]  ^* F: O6 Q
' a) c7 `1 }( d$ k7 C" t7 V; b( S6 a1 \0 p) r7 Q; \+ A
我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表   3 _% T' n) u% s; i
白校裙透背真係最誘惑
% Q9 S' l% E5 T6 L0 z+ F+ B! O2 f
以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   
0 h. m9 q# Q$ i& c# ?: x/ b  i5 v, {- w9 k# g. p- v# O1 w1 T- P
係呀,好舒服㗎
0 Q; ?. P# b/ e8 s2 _8 O/ x5 x% ?; @) O" J" ]
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   3 X1 T& ~8 H" j5 ]6 P
- K) @" d. r% S! d' P8 b3 O
4 d  H) C6 d3 ?% \# Q* p6 f
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
2 g1 ~) Z& u6 N# R* l  r2 o  ?7 F
圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   
" ?/ s* [$ u, s( u9 k2 J9 Q5 a. O/ h! g5 O% z2 B$ f1 E
- R2 t# U' P' _: p4 K
圖中所有款式都唔得?
: P' G8 h6 b' N
3 |' F" X1 E6 O0 \好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
' ]' Z! C6 k# R& {1 p$ h4 I有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d
4 [) ~7 X3 u- G; f% M2 C6 l
& Q0 j+ ?+ y0 ~) p6 S6 M我全部去批發買,以下款式係可以番學
/ ]; [% M' f* I1 n( J9 v, O2 A' X) [. I& f3 x. ~* q
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用
5 ^5 v1 y- C0 ?" N4 _2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用4 B3 O. P, d- y5 e; Q& n) |
( C1 F  J; M1 J6 `+ |3 Q
有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   
* l7 G* Y: C+ y- L7 X
" c9 W: i+ E1 W" G1 v6 Z6 {0 k$ L* C6 N; W
好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
" A3 o$ D0 z( }3 a1 ^/ L有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d+ P, q! f/ V' h7 n, d
$ F7 ^2 o, H' r6 U; g  [5 e
我全部去批發買,以下款式係可以番學2 c* u% [7 K* C3 A7 K" s5 ^7 b( ?: }: h3 j2 y

. c4 R& r2 R/ w( E1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用( D9 H2 }. M8 G* E$ V
2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
9 ]2 o% I3 G: o: l

7 N+ b- N7 `/ A  k% i# I8 Z5 e2 g等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你9 K% D5 W! M7 F9 u7 u4 u6 f* |; t

+ p  ~0 B# V8 _5 _9 e0 I; S( q5 Y[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2021-10-1 17:34 編輯 ]

你喜歡女生如何打扮