嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......6 q3 Q  o! I3 a0 A9 ]1 L0 d& r
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
' P  K0 Q1 J+ v! ]4 b但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟, [& N# e' e9 Z" Z9 W) }: B7 Z- L4 f
唔知有冇人好似我咁?
- N( V0 ]9 W# d; u" f! I( X) j3 o2 X" i% c7 G8 N3 F) [
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   , X* P! J7 z- K' K$ T+ F
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
1 H9 i  y0 r. t' x' i, ?, h& j我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
' w- S4 x  z3 o0 o# x) g但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟  k% [% K0 D" h6 x
唔知有冇人好似我咁?
" e  U0 k( M, l7 J& P* d
# u2 q! p) a% {$ M9 I
我多年前已經把自己代入女人角色: f3 P- e2 r* q
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
, v: q% L; |0 @. j3 K( y( ~: k" ^- c5 r7 f/ S
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   * J! {& h, w  B- U% [
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......3 e" |, t7 {, o3 I0 `
* w, {" q, ?4 ]. m但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
6 s1 z9 o$ R8 ^& ^唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
, D3 g$ O7 H) S% D  q3 B6 P$ A又硬又軟,到底硬定軟?
2 a1 k, z  q% C7 s+ S2 n5 \+ L( t# p. _4 b+ k8 o8 Y
- O8 Q8 \  T" f3 s; z幻想自己是女時會硬( j; c3 J3 J2 _! v
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   ! |# ]* j* c; x8 h7 ^& ~$ b1 X

' b5 @- o, ]3 S6 }+ l9 {幻想自己是女時會硬2 w; L1 ~' @% J' K, \
但幻想不到自己是男角色整極都軟
" I1 U4 v5 ?& b, i  D
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
' M0 i. m0 c% a4 {# L' ]自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的....../ b3 b$ N( T. Y* q% I8 d; g
9 A5 x6 x0 `4 _! v3 U. F但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟1 q( l2 Z2 ?: H8 X2 F
唔知有冇人好似我咁?
% z) Q0 c4 |7 N. x5 _2 ?0 N! ~" m$ @/ b# I4 d
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
$ Q; r& n# w8 f* o3 K' _- G  I0 f6 z6 p- ]6 M" q

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !+ Y9 R! P+ Y. G9 r1 X+ l% a
.2 W8 H8 H5 W- f
3 M5 L9 H( B, d5 E1 R
(睇下冇壞)到高潮的方法2 k) H* S8 f! q/ y" {1 Z! D8 ?
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html: C5 j6 e+ D  X$ r2 t! f; t4 a
.1 d3 I& [" G/ M0 \1 w* R% r! F$ ?
3 v8 A* L* |4 ]! w/ B" z7 h* N

2 I6 ?1 c% s) U! ]* J" S% m
( q1 c; z* F) A0 v  y. G2 z# O% }7 U+ m5 ~% {  L! e& l: s+ P

% U& K. \- H/ y) U# X& ~( ~5 U4 n/ H2 B9 K# a

; d( \6 A7 D2 e$ {- d) t% i) ~- M) k
' H! K7 X, E) ~3 y: ?! ?% D7 g. J5 g2 z, A0 o! {
% `2 _1 P8 x4 l' c( w3 ~, G( ^9 i' N1 k
- t. B  X; ~) l: H3 J
.* r- c! _/ s7 F  s

L1 h1 N" h- r[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。4 S/ T( |  S$ [  d$ L+ T' `
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角* D- J( h$ C; L$ R
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了8 b8 s2 A/ @6 h1 r7 J4 H
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.1 X! U; i8 c8 A
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
0 O" a$ K. L* h! K; m切左佢鑽個窿就無煩惱
6 u2 z5 h0 I: c* \% H8 ]
0 w$ V) L! m; B+ @7 o) v! O
+ i5 f3 n& A% C3 s; E! B* f/ ]
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。6 A, {2 i% x2 q" J' @/ U, ?
, j9 N7 x- T2 J3 e$ Y6 e2 g5 X0 y% U3 H
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   ; w- m5 b  C+ W* }  ~3 W' Y  p

, T- b% J% t7 ?( \6 X( N... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
/ m" u  A) ~/ M會幻想果度的感覺
7 S) W7 {/ s  X不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
0 S2 w8 N& M$ J5 V真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊