嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD& H7 p/ @' [" f5 @7 m& Q& ~0 w
25/170/80(唔記得幾)
" _* F: @0 E( N8 w( f1 i. Y1 j不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
' F! j5 E& M* j" y有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   
/ ?, j% U' G. G; q. M9 ]5 L5 ]想知道為何不找直女,而要找CD?
; x8 n, T% {. L4 M* N如果想知可以pm我wechat傾下* S* I- y7 r0 n
我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   3 E" Z. _! d# O2 U
肥仔直男想識CD
0 F/ g9 b( j& y+ Q5 H$ _25/170/80(唔記得幾)
: D4 u. A* X! _不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥- ~. }! G  K0 m5 z* c
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
8 R* R" ?4 T" I' F# n
其實你是GAY
. s- N* E, H7 j2 D( C; |只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   3 ^. Q' W# ?& C1 E" g
3 A$ [. b7 R1 J
其實你是GAY
* \0 W; p% a$ R2 I只有GAY先鐘意同有J之女玩
/ g. T( a; g- g  t/ U
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   . m/ L; V6 n  D. [
肥仔直男想識CD
$ u9 ?; z8 D. g3 v' A4 w& `25/170/80(唔記得幾)2 k, c2 [; S" D2 x$ a/ C; Y
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
9 [8 {, G+ b. r, i- K" {有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
; }, b+ a7 x; g& h" }

3 k: n0 u8 S) K" o給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   
6 B( q- _! X! v' h
) O# Y5 g7 K$ ]* y+ o
: _+ W( @7 [" W( x: Q# m給予我高根鞋你看
) W1 }5 a7 M0 k3 J' t+ i' r淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
# q, z; O0 M6 H, @1 f" i/ `) \
/ ?8 n% _' a2 X8 @4 e淨紅色有點單調
. g8 c/ ^# a2 Q& [9 U4 L' P% s; |
; q5 ?& m* P  n3 j4 N
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   ) H8 }! n4 g  n. p1 g8 F7 f- z! ?

7 e1 F+ P) I; D6 K5 W; ?* q9 O7 i) N5 w. W, z  J
看另一隻
7 y4 I9 y" q7 D
其實我對高根鞋興趣不大
+ T0 y- E% q& w( l. V; V! j( e反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
, U( _% C, T" Y# C" a+ S' R4 i1 t2 k, }8 R/ ^4 Q# O
其實我對高根鞋興趣不大/ l4 q$ |: b. F! h/ U
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
& Y' m: e; B5 [) @2 @, ~  r
; u* w) ?1 A" s, H+ o- O我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
1 y- F+ h, X( Z% S2 \% c9 c9 l; N) m4 t  r
2 i" l  m# C8 i" ~2 ~/ `( b
我脫了絲襪
8 S6 H$ c7 x& `* ?7 |大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
& m5 j! q! L: B9 F; J) n  M) u. A* [8 s
大脾好性感喎,睇落白白滑滑
* K' f: B+ Y( k& a1 `2 [: b, k1 w3 X0 U4 b* h$ l
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   , f' u% u! r3 R' y. _- y( E
' i- m3 R* T4 U0 _  f% O. o& e; ~% h

# ^  P5 p4 h: X我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
; u+ A9 p% y" N4 I$ ^1 U我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光" e8 i$ {2 `& q7 e
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
, a" W7 {& h' A/ h0 J! l
2 M; F; [& j" H我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光& X% \  @1 _( |; l, `) E- S0 _
已經係最性感
) l& n) H; F/ O+ Y9 k3 ]1 {; S! j& j7 @3 e( D! }8 X
我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
! R" ~6 Q/ I/ l7 h$ o5 g0 Y% m我也有同感
. m( ^8 z1 _/ i, X- [4 ]2 C
7 D( I; _  {7 J$ D% h7 @8 N
看看我腿