嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊) n3 W. j/ u- [8 ]" C+ |2 `
最好就一樣係CD啦
5 C' y8 R- ^6 N' a我唔靚架 肥肥地 170高2 m$ g5 P/ w  D, b/ o0 E# ~. I
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊4 a' R( g% G3 q/ {% x3 l9 |% K
對床上無咩慾望 比起床上# P  A" @  U# C
更希望可以好似普通拍拖禁樣
$ v+ q) g6 z7 {" s) J( j5 U9 ^, p! J7 x: C
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..; n& a  |2 p; M# T% ~* ]

- ^7 m4 J9 I, x/ s. o# D7 c+ S有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇1 g# t9 \! V; |' i* ], ^  `
; x; a$ l% a$ @% N
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   / n1 m3 N5 O! N- S
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
# d9 Y# \% a. r2 |1 d4 ?! r
; H5 x6 S5 L# ~3 ~0 z. G2 B當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!4 [, D. l5 ]* f& O% e8 N

e% n, m$ L3 [  d" w[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
5 G; b, z2 T. d9 I' ?我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
6 M  F' t; _5 U: ^0 j7 Z+ K( q4 J+ Y: ^2 I1 k' L: ^
  j* i3 a+ r3 R; h- i
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   : q- y* l- L1 ~+ J5 z7 Y
長遠,好難搵喎
3 G7 Z. R! C2 c$ _0 }

9 J2 n7 k3 q' V' D, s0 T3 t* L$ J順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計5 k; N, F. a# p: Q6 s9 ~/ h* L
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
9 V* S7 a  [3 K+ K! v樓主 留個wechat比我
! t5 Z4 {$ X" M0 g; Q
: w/ A8 g9 ~1 N( s/ a
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
6 [1 ?: \( R3 N# S( ]7 ^6 r* d' a2 b
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
# u2 V. c8 ?( P6 T& b4 j2 H3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… 2 y- c7 C0 X5 M9 C+ r$ p" _5 j% e

0 U4 O( D* _$ y; I5 j  ]btw祝你成功~
, Y. Q; E+ z( U% e6 s% X7 K, m/ y. w8 R+ N7 V
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
2 e5 w, ?( H, b8 W" {CD想搵CD/男一齊
; R4 F3 x6 C4 ~( J8 d最好就一樣係CD啦# w2 j/ h+ U4 S1 D; h
我唔靚架 肥肥地 170高
8 r# ^9 D/ n; N. R- g. |一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
) M! i0 J8 P* w+ K' v4 t對床上無咩慾望 比起床上
0 l# h# L! r( z) X0 B( Y% F更希望可以好似普通拍拖禁樣
6 F, v! }6 i/ B, z: j7 X2 D0 @1 `  K8 O( O1 X
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
! f1 p4 _. T9 G9 M, z
! }1 E9 o* A! |8 H
dee_love_bebe+ ?$ z7 n( A* G" X( ?- }

) ~; j4 `6 Q+ f7 k/ F0 d做朋友傾下計

最近訪問的版塊