嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
4 Z, H9 z& T8 m2 C9 D! J25/170/80(唔記得幾)
  S! ~3 W$ w5 b- m! v) R4 T' J不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥  _3 E+ e# A" z9 G; _
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   
) p+ r4 A5 {: n7 i想知道為何不找直女,而要找CD?
# D; h6 j" i7 |& e: Z4 e如果想知可以pm我wechat傾下, x6 `* G0 l$ [6 [
我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
; X1 F, o# @3 e1 Z+ j1 i肥仔直男想識CD4 G8 m, h! P" X
25/170/80(唔記得幾)
8 q0 e* O% S5 G& T' Z不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥/ I+ J; C% W) [. V( l3 u! w! G
) a' Q1 Z# o  _其實你是GAY* ~8 `  G: s4 R3 S+ p
只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   4 f" l6 N3 S% b0 u

' q$ L6 \' i8 o4 a6 |其實你是GAY
0 I, K# ^3 w" v$ m2 P- C只有GAY先鐘意同有J之女玩
9 x9 ~! G" J4 }9 L* x  `3 K) _
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
% h* K9 R% O2 M肥仔直男想識CD
; C* `7 t$ b* r6 K1 |/ q' I" h25/170/80(唔記得幾)" b* P0 }2 j' u; S( K* w
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥  X, g7 i) _& e# C* j9 [
' I% }& V8 M, Z2 i/ ]: i1 ^1 a
* R: N5 c) f; n3 y
給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   ; U0 P$ J! n% V) A; s4 @4 y

2 T9 Y* v. X4 r5 @% A* m1 }! Q4 f* _: V
給予我高根鞋你看
8 k7 A6 s# e. v0 T
淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   1 g/ i6 m6 W% L: F1 U$ V

- |4 M5 J/ m# v淨紅色有點單調
9 E  z% P3 s7 y+ V) n, {6 b# \, L8 ^. h$ z3 b# N/ y
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   
  F! \" l) O9 }: ?/ Z$ x6 T' R
, v6 p  J7 l8 Y6 D4 [; `! j2 a
$ p1 I2 J) ]5 o5 P' W5 [看另一隻
: v  ~2 p- ?+ \. J5 ]0 `/ V' I" J其實我對高根鞋興趣不大
+ X, d- R  m6 @* a, O' _反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   7 x  \( `6 _$ `/ V( k
% {- r- U- l, X9 Y
其實我對高根鞋興趣不大" L/ w8 L( P% ^5 E; H. @7 p
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
, t. _, J$ a8 N! @* a8 q

5 ?+ ^$ g  P+ h" f: u: J/ x/ G# Q4 S我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   6 t- P# N# z$ u# h8 p4 V

: m& s4 ]# B& M& v2 a& Y2 P6 l0 C" C) j! V" s. z- f! |% Q
我脫了絲襪
& O6 j6 u0 {* H9 t3 b  R
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
4 b' b5 _' K$ m+ @8 u$ ?
4 c' q& w9 U" x5 E, Y7 P大脾好性感喎,睇落白白滑滑
' d9 g4 j5 Z. @1 D# o1 O# T3 X
/ h6 m1 V, h. {. E% H我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   7 C4 k- P# N* k1 A: E/ ]0 f. I

9 `) \, ?1 ?* K* I. K; @" ?5 `+ _- j- i# K% U
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
0 R9 \) [( c( {. W5 l
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光9 E' ?6 B' h$ }5 ^
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表     \) i4 [, q; \$ f
, Q$ H1 ?  @" m# d! @. H! u% T# [
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
# v. J6 `  X- s3 N7 B2 `+ B* N, {已經係最性感
4 |, ~0 O1 w% N5 N! T8 t

, s8 ~4 L! S+ A" P) s5 y我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
; K4 U2 U. I/ Q; o我也有同感
( c) r% z0 ^0 m# v, K) Y8 U2 Y9 I
6 U' x% M. P" x# t
看看我腿