嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
/ `/ f% D9 O; J: E' j& G0 N一開頭放咗入去好舒服" u2 d3 m$ t+ \% g" `1 w
但慢慢就feel到佢太細; i3 ^; k: h  [# B- d3 n4 t9 q
妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
+ j& Q; m( u7 `. N& P  o; u, S8 r% r, Q' Y/ h) V9 z% D* s
  J5 [* v% C1 M* _; N5 S
之前是在用這個
' m  U! ~0 ^" x& q" Lhttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
# V) l- v+ W" n3 T/ c. J) M5 Y1 |+ d- W4 ~( Y5 @; g3 {! y

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
1 _8 }' z7 R5 y1 `) D0 i+ x) D% N% w8 T4 H" c
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
1 a3 c4 j* D7 C0 G% \* g; Bi also use this$ f- L9 O6 K$ K1 t
& q( B3 G, L' ~& b, `
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
' S% H- O& Z% i% K. `0 u9 C' k
我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,* T; Z& c- o# G) \

3 D, q. K3 m, S6 J到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   + f. n; _! ]# |9 T% C# ?6 e6 K
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,/ d( o) Y# L9 @% L! S" z2 o

4 G7 J4 s1 T$ r3 D) n# W到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
9 V2 K/ ]+ Z) v, \  [除非你玩到可以用拳頭塞入肛門  E  {' a% `3 e8 J
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   7 J* p' [, j" s8 `- G
我啱啱買咗人生第一個anal plug
3 ?; B2 I, d! L3 g0 l8 v一開頭放咗入去好舒服' O  E% G/ J2 T) B
但慢慢就feel到佢太細: J- {* p6 }4 i, C; y( V
妳地有冇用咩size?
: x. _* e1 u% v肛塞我第一次使用它已經上癮; e% _' I. b; N8 h2 X, E( m
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用), d$ p* }5 l5 U- r. s' l, `
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   + b9 D' y& [7 t' y

6 O: p5 q  r0 i1 m肛塞我第一次使用它已經上癮
0 a; V8 w) N) y; ?* c回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
2 T& B9 l% j9 L4 a+ N3 ^而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
8 [1 w4 v1 _+ |
個個人癖好都唔同,我可以理解,
  G, G' j! Z1 p1 G/ J$ c4 p0 P3 b9 ]& e" f5 F" y
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
: o* [. w) C6 C5 p3 a8 U/ e' |% E3 t! B9 J5 H, H
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭! L5 J  I, s1 r6 x2 Y
( x7 a6 s" S  ?- t! v
因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,7 p1 G# T/ @5 B( Q: F& ^$ q/ o
- Q/ k% C0 ~4 c
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   7 ^9 h% ^4 D7 J  w0 \
i also use this' l; L3 P3 l; y" P3 |

7 a/ c/ }. ~1 ]  F+ n( a' F. v; I; dhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
1 J5 V# N% U/ a( R+ l
! S: E3 z: W) K; ~+ {  m% H$ Z+ n
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   1 O5 `  \. y3 D- @. c
i also use this# ^7 F/ ]% C! b- Y

5 k6 M2 L0 u6 c# b( A! Hhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
, i6 [% y; M+ m
) A! A8 m# b5 l' u
呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   ; ^2 @/ k( p  |
i also use this
+ j7 {8 Y7 k$ P4 x) ?  b; s6 `" e4 Y% s% P% \
9 W% R3 V& ~% }9 f) P6 w) V3 e. L
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
& d! K3 ^; [5 f" b8 a' n
* c5 y5 s% ^3 T9 b% r7 L# r
! v* Z2 p' O) }0 Z# I" F. K+ {! I2 o. `% Y/ U: B3 p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   / t0 ~. c2 t0 I: Q6 o1 J
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
0 L  F, T( }# }+ ?我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
6 J8 m- ^/ l7 S# x) q% b8 y0 n/ ^咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
& v9 O5 }( b: D# {; j
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   
" s2 R5 ?8 N, ~. S: I7 |1 s  a0 K. o
, G) u/ Q5 H- w; |! V1 f
) Y$ p1 Z' s; z& i: J' ^. H少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
( C: x3 V4 P6 p. H' R* D6 e1 `" I3 n* |/ r% e9 D; b
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器

最近訪問的版塊