嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
6 M, s+ @$ N3 u6 M. ~' ?7 k, L放飛機
0 K- d5 x7 L" h, }1 U( O隔左成日先覆人話電話壞左
' k7 s' O6 y1 s! v% |+ n" D老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
1 E* A: d2 O* _3 G3 b0 E2 A& hHI完之後講完D性幻想就約你7 F5 ]; p. h2 S# G/ \6 n' {( e
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦+ f* t& g- p1 E) {6 h( S
, ]1 \) t2 ^- \' L7 K" h
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女" K# W4 {- U+ [  o1 @
就求其搵CD出火9 |" @: E" f; k2 z; q
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
; Y; F' f$ P+ `唔識氹人
8 ?# d- k2 u: m, [* g9 k0 c仲有D 頭像都唔敢SHOW
6 I% J$ o/ n/ }/ W9 n- _一味問你拎相黎睇
3 f+ O/ y/ |, |: z; l
  N2 V' v9 i; B" O可以咁講
% d5 M1 ~" j% I" ]# _' N唔敢SHOW相一定有古怪
  D7 c( u/ V4 Q+ ?佢地唔SHOW相,根本冇野輸
9 G6 P7 O9 I/ E+ f: G, {你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾# Q+ D9 u9 k. J4 i: l) _1 O
而家連相都冇,佢地真係冇野輸9 Z9 {/ x% Z- T- G; _: E, j

% _% @. E* J' v/ A2 E0 E1 E* M[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
; O; i, _: T7 i; C5 r6 v
$ ]6 F+ L3 S7 H2 N3 V" v: M: o唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
/ [: u/ Y( X4 i2 f8 t& l我都試過WO
3 o# j4 ^5 x2 g( c; R3 ^放飛機% N' k! o4 b: _3 V- E: n
隔左成日先覆人話電話壞左
& _) d5 E: @! `2 Y老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出0 `$ {' i, m* U8 r% p$ _+ D$ f& Q* b
HI完之後講完D性幻想就約你1 f) J% K3 {5 O: c% v$ f
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
; i3 R2 m7 q6 O. R$ U7 b% z$ J! W. J' l/ F+ c; a% S, m* R
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
% D1 a8 M0 k- g2 j6 H就求其搵CD出火* |$ C2 q9 @6 A! m
睇講說 ...
* e" w3 f5 V' Y. c. s
+ A; H# r( H% q: S; E你身材咁好都比人放飛機。

抱歉% r* r; `/ b& w* T" K' r3 v
我個人也算是較少約人
) p/ M( O2 C2 r7 ^1 K類似的事也試過  X7 r- O* C2 f+ V
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
* L3 {% u$ {2 P9 l1 G我都試過WO
: D' n5 e! v, _( F4 B; J放飛機
7 m- J% k; k; B) |& j1 T& M( v隔左成日先覆人話電話壞左
6 R6 `! P: {0 B3 w, l老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
7 N6 h  g; H( s4 g  g" D0 ?" q9 C) AHI完之後講完D性幻想就約你* }+ q& e. {9 I2 a1 l: C8 K
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
  z9 ?) N6 ]! _2 ]) w7 B; V+ Z7 D$ u8 p" u) c
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
' i$ @$ v. [/ }; A* S; H2 B- g+ N就求其搵CD出火$ `& R! {" r, |7 G9 }3 o  \$ E9 u
睇講說 ...
! x0 l! U3 u: r6 Z1 X' R: o! z0 T7 x咁又唔好數臭人
+ s: [" C8 @" W你問下你自己當初既初心係乜先; B8 G6 y# y& J0 _
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔: t* b" [  h! U0 J: ?% w

$ @' X' {+ n4 l+ |" I. L+ M! l- c2 R[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
' ~- @" Q! E9 x- D, ?
4 y  E7 E) y. I# j' P咁又唔好數臭人1 T; H  k5 K( q( t* s% N
你問下你自己當初既初心係乜先1 m8 r3 |5 f" x  E6 }2 k9 U- T
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
8 I* O0 |+ i! X/ b
3 f6 T9 ~1 l( Q/ L% n* o) I
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....: w' o# x% H  O6 _2 p, Z  C
我CD係為左滿足自己9 d% j9 I8 ^1 g! d  d
唔係為左滿足D死毒男既性欲 & h8 k" n# X9 O- _! p# j
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
  g  W6 |# `% _% M* J唔好講到CD係為左男人
- s) p$ b+ K9 ^) D7 J) t$ y( n  K! F& ~" s
, e3 U8 D/ _2 I9 R# f
各位CD都要諗; r% f9 M9 `3 Z% |6 W$ x; N
你CD為左咩?. p$ j  D% \2 o0 r5 G
為左自己開心?
/ I1 m1 v8 Q8 r, V, ^: v7 k定係幫D毒男出火?0 \+ R5 T* m' J% E) m

6 n" C5 e# f' K: x+ ^. A[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   " ?. e5 k5 G0 G& ?1 [

7 k& i3 z" `, B1 ?% Y2 T) k5 u
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
! T$ P5 n( q' k/ c我CD係為左滿足自己4 R$ a/ X0 E# {
唔係為左滿足D死毒男既性欲
& x% v- f8 ?* l0 n加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
- c* ?6 `; j1 b# X$ ^( D! r* t唔好講到CD係為左男人
3 L7 @% Z8 R/ F/ E$ |+ Y' D, w3 n2 j" S& M/ ^1 L
% c- n0 V+ Y$ p! L; K/ j
各位CD都要諗& N/ p, j  a& S1 ?! x; j
你CD為左咩?
) J8 ?. n2 Y* v- e2 [6 ~& P為左自己開 ...
  {( L' X, [* c" b6 K其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?6 C2 ^. w1 u' K4 I3 D; L
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   : R" x  e: |& P, b/ s
1 Z8 q, ^- ?( L  a
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
! [! z" y5 A3 ~' [8 Z你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
, W9 \: [( D5 J  f2 R  O* n有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   ) M2 d% Q: D- A. y8 ?. F6 e) i
' V. h' x1 u& K5 N
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
4 V. z7 \! o1 s" r' Y你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
- b! I) X& F# i; b: t
: E  l  `, S* v' E; I
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
  h' `: d( ]* C* |我女朋友有時都會同我一齊買衫衫$ m8 R* d3 f2 r
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD: s/ O6 z, r! k/ L3 i! C! Q

A/ ?5 e& q- b+ T; U事實係D死毒撚做錯在先
1 z$ G9 n; C+ \8 c5 r% O5 z: J" Z- K, k唔通要叫先生?4 M- ^8 n4 f# w1 v' f
我又冇開名
: Z, w/ R2 N. A+ A唱衰緊邊個?
& `: ~* r; s1 e! D定係有人對號入座,覺得係自己?( @, \- v$ ^5 o/ \
聽完係咪覺得唔舒服?
# r& f7 D+ D# a! ]  `從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
, R, g( ?8 f1 e, D, o, ?( a. a+ W$ K3 Y+ }& z
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   4 p. D5 g9 w' p, a

# h6 U4 M6 {# h. s2 R" ?
) P' D" `+ ~& h9 k& I  s2 j我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?. R  l! g0 d) e( I) S( v. c! a% [2 K" N
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫8 P* X, E9 o% @  _. v) D/ ]
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
; {& t+ B" ^" p4 `* _, k
. g, _6 S3 I$ P3 B" [; Y' L事實係D死毒撚做錯在先
6 w4 _- R* d7 {3 f1 [唔通要叫先生?0 }6 |6 l0 c( H. o0 {( B" j. U( h
我又冇開名
+ K* y6 d# i1 i! Y: V! Z唱衰緊邊個?
/ E1 ]$ j2 f' p- M  {  w定係有人對號入座,覺得係自己? ...
* t; v# x9 f7 c+ |6 Y; ~1 `1 q
仲要用死毒燃4 s4 p9 P/ @! K) S6 A# w/ `
日日自我感覺良好3 J  s5 K, I) Z' h
好似全世界都欠左你' P3 n. y7 o7 _+ l- \
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
6 h% c2 _8 u) p( P1 `2 c
& D0 p' U" `- v0 ?: ~  |[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   7 ], p: E. ^8 [, K- L

# F. V: X6 c+ F3 T有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
! y0 W$ e" w& _+ s# S
你唔好幫住佢0 s8 O  }3 u4 P1 u6 F# w# X
佢唔識思考先會咁9 z( n8 K1 f0 ]* a1 l& U9 y
有時覺得你地既思維好獨特
- Z, u7 W, s" U! l對你好,又覺得人地有企圖
; B7 {& @, n* i/ j! g! q對你唔好,就唱人毒男
/ |8 I+ |3 X3 N) Y, [% \$ f# e4 ?* A! b6 _) P9 n2 r$ D* L( l

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。  w7 r( q, T3 Q/ C9 _7 u; D
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。1 q0 a/ ^5 d3 Z( ^1 P/ i. y9 [
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
2 q& @6 M5 U9 p; G( c+ i* g7 f真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   , ?6 ~, e9 Y5 I3 w
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。4 U6 R& v  Q6 W9 r' A
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。2 n$ Q* l: m  f" V+ U: i
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
2 e" a9 E( b% n有時有d人可能想交個朋友+ g9 v, B3 x" J7 m
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   3 N! i: q9 a! j) f" k
; X3 F  |3 ~! R& i6 J
你唔好幫住佢  i4 Q6 }  ?. P1 c# Y, O
佢唔識思考先會咁
& R2 N9 @+ k- K# c" c: X. a# I有時覺得你地既思維好獨特" g1 ^( F9 P/ F" I3 F7 V2 I1 W
對你好,又覺得人地有企圖
/ c6 v9 h; L# p" I* R* Y對你唔好,就唱人毒男
( N- _* n1 W3 X; e4 \4 L& H睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
* j+ f( _- t+ c0 g4 A) i可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
7 I: y2 P7 R  e不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講! @/ }+ V. W5 a. {- a7 w$ h% x

9 }5 e; f3 ]" ]  q! w; C7 W+ mSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心3 A, Y; V( C' N  ~
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭6 E8 u% ^' \! H4 O# y3 W. l) i8 C: `- C
! B: H: y* V% j0 c
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
+ M. b) d& k4 i9 O, ~我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je0 U! h" L4 e1 ?# s8 g4 _
  w0 n. l$ z& S+ @! q
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
* U0 n0 O  r  f# e9 s. ], U. n" q. m; g) z' I! t+ p
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]8 j. q0 s6 y5 X- b9 f
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在  j6 g( T4 C7 G5 J, F4 G
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講" b9 N/ A# D' z3 `$ b
& U5 i. B% i( d: {5 m4 Y, ]0 o9 R( s0 z
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心5 [0 I; m. H2 X0 F; [4 m& ]) H
個個搭訕都話想 ...
2 A& v# n. t5 y8 Q2 ^) i一句到尾都係你地心態問題
4 p( V0 K; U( ?你地就係討厭男人,先去cd
  d$ j0 M* b1 |; S2 u* ?5 @8 M就正如你唔鐘意份工,先去轉工5 x+ \0 G: d( C
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌8 f# ]+ a$ d/ g) Q4 S! D
即係狗眼看人低1 p- \  U4 g5 x% N
6 F% `( x& S6 O/ h) D& p" p