嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?
, w/ N* ]" S- S my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
3 P# F3 z( P5 p: T我有套背心唔想要? 你要嗎?  l3 v2 h" J' t. P! |* U3 B" q
my tg :n13579g
( x5 ~" j  U( j5 p3 C8 v5 G. S3 Y謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   ( i  |: N1 |1 n" B. q7 f8 q' P9 ~2 S: v+ H
淘寶search媛野
' e, l2 z6 m9 U" N) {( H- A
9 O! z, M" n) F+ }( p. j而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
8 Z9 P: a9 z! N, o# M但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,5 A; R, Q7 v+ I7 j; T% ~( g! O
唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   
# V( g! B3 q, z硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
5 o+ C. L+ U. u( S5 H5 m; w2 L4 I% D3 y! ~+ U, Z7 {7 G
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
0 C6 t8 C% q" R7 v8 X3 Y( v. c9 n0 d) H
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
  H" U2 c0 A, Y3 J7 U' i4 }' S( y
# R; c+ o8 y& Q2 x& }
2 B% ?% W. ^& {1 e+ \- r! I而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,; O: [0 P! ^+ R" o2 j
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,- D9 T7 j' U# L, [, f
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   
' N7 z; P- H7 j一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
" D! J. A3 b4 m4 r
% d3 H/ h1 z8 R% N$ G
+ s) L' E9 R4 P- f5 J. s/ K+ N; X0 }, {# p: |2 S( k  H
明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   
& k) N$ p* E9 d3 R9 K我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
. U) N' ?: _: N3 ^' D$ Y  \- p
跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0
# Q6 q( |$ a) Q1 \4 a* K4 k7 Y7 I9 v! I* o* g, k+ {
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
6 w1 W; V- b" z% H( ?$ n( @" e# A# o5 ?, w- |7 r- ]/ |' S
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   
7 K/ H* |' A/ w8 l
- I; s0 C) S( p4 ~) {. h跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   
9 A- C2 K  {  [! i% [* j1 b0 ?+ ^$ L9 i$ D6 h$ s# E

S3 G  x2 `' m$ f3 e- h有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
/ C6 e, O- {6 j. F5 n
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.
+ o$ B& ^  ^4 C3 q! q/ `2 m6 t+ x+ l/ o& ]* h- b
因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.
7 i0 B# @: C: m# Z3 i
' C' ?4 q  M/ f5 t1 i% S8 ]
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   
" F* m1 ^4 d- m8 Q& i) j5 R/ E2 z9 G  u" l; E
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
* X) \( B( }, D4 v' j, a' W' ^& ^  L' M6 O- Z. f0 Y8 T2 X

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   7 y" }; Q4 F% @" C( m, G" e! h
跟住升級轉形, 巨胸2.0
. z- W; {0 J/ g& [& Y' O: u; r7 F& v0 Y1 w
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。3 D/ ?" d. u0 ?7 u9 Q# _

, _) Q, E1 a8 ~6 {) n
$ I5 M1 V6 o8 N
# B  U7 G4 q9 d. L4 n& S巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚, C8 Z9 {) K4 U; i0 V
因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   7 Y% Q" j: ]5 s

. P1 g8 a( g" V+ x: ]  @8 u' B
9 `4 w3 R  `( s+ T3 ]/ Z而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
# }& A4 U; C8 K# u但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,4 ^9 p& b2 f5 @# f
唔知新會唔會
/ O' h+ ?! s1 e1 ]- H9 I- P' M
, V. |. ]7 S* t& n佢D野好似好貴

最近訪問的版塊