嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男$ D6 b, [: B$ ?( U
34歲,168高,70kg
# _! @/ g* V' V2 B' O. C7 l住港島區" n. y. f# ?  ~9 V6 t9 `
$ Z) o" R5 S3 ~; d9 f* X( `; e
想識返個細細粒既cd發展下/ N7 k" |9 W3 r% E( \. p
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒0 \& {, n' ~+ @& }
其他時間可另夾" j0 _4 w' K; b# }, c& Y

3 Z- \9 s7 j: G! D有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
! N( D8 j8 T4 W直男2 ~9 |. `" c* l
34歲,168高,70kg
  P$ j* ~9 X3 ~. V' A& T住港島區/ G" }1 E1 Q7 D0 I
6 C9 H& s2 L! h% ]- A
想識返個細細粒既cd發展下
" }8 X" P$ E! A7 @) z8 N平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
+ T- @; T8 e1 V. n; L' j其他時間可另夾5 r& a9 v; m8 U2 u
/ S& a; ~6 [  V% P; f
有意pm contact比我大家認識夾下
2 L& ]; j% l) k0 q1 D: x7 ~9 f
6 c3 w% m& v4 F; L9 u+ T你條件又唔係好3 ^! a& m" Y0 w! S
憑乜野要揀細細粒
, J! N1 _1 {7 A- O有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
# s( K1 i( M7 P4 E' {仲要D雞蟲時間
- m( h+ z5 z4 \9 x* ]+ ^6 `4 P, R; i: _你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊
6 a3 Q( I- V1 _& g, c9 c1 [3 A4 w1 b( D) v2 m! R7 z7 R) `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   / Q% X' R0 Y3 W% C6 A
29歲招到上34歲仲招緊
7 C" }+ c, T7 Q8 ^' |+ R, ]) f  @+ O4 k( ?  E  s% j+ Y6 y' z
/ G& A1 {! a! o: K! J* ^- X已經試左幾次啦所以
9 P) i. M9 b# s% P* I9 P有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   5 P$ U* m. T8 @3 p* u

" V5 v2 r8 f7 b9 h; I0 c  ]+ v+ F( @$ o
你條件又唔係好# V! k) R0 j# f4 P
憑乜野要揀細細粒
8 n& {6 \& R6 [6 ~: M有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦% ?& D  B. O6 z6 }) Y
仲要D雞蟲時間
7 {0 Y+ d5 G+ Z- G3 \- C# D你去叫雞算啦on9仔
0 C3 w  g& d8 g' T
7 R" E& b- h, x. n; ^( z' w事實上係招到) s* k, ]# ]! p  x0 g( T+ b& i0 ~
不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   ; y; A% L: M! o9 h

( h: Q/ E: W- k  K* M* L8 o. Q6 `: t! i
事實上係招到5 b! t# j5 H2 w) z
不過你無品我唔會同你一般見識
/ I0 k1 x! h1 t5 i6 c; K- S
+ q/ @/ t# D; p; i5 N
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................  ]2 u8 x. k# t" F' j/ D  `( ~
; ^: P- g  Y8 ?2 [7 y  Q2 c1 B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理