嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家, x9 D0 p) k6 ^% R% y+ v
你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?9 o% x) W& p7 p5 X  k
同埋玩幾耐時間?: n  r6 C! x8 L3 I

& ^/ `4 `3 A8 c+ M' e( d( l[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   
8 L/ z5 H, l! Y& ]& n, o7 Q) U未玩過喎!乜好好玩架咩?
, c8 X2 {! S' A2 g' K
4 Q- J/ F) K5 u可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   
4 ]- E3 K# r3 E- k( c5 C/ O+ F
3 S+ W3 W. ^) k) l+ W0 Q1 H. ^) a
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
7 N. k' e! T. Z+ Y( ~6 c
0 v5 D% V! l) s! n+ T$ Y我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   6 x4 g7 _$ _9 c' W
* W! O0 ~5 N9 i* J4 a1 o0 d

! b9 ~/ S  l( Z" m! }4 u! D7 d我亦很想得到女性高潮⋯⋯
8 g8 k" D7 ~6 h1 t1 F# R9 v: w' y: B2 F( z( a7 ~3 d" O4 ?( {
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
, O! C7 d6 {" }2 H" T& i8 V

原來咁多人未玩過!
" I* v' ~9 Z3 ^9 }; G買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   
% Z+ k6 o6 `' n8 n5 i7 g+ H% R
3 V: z; _( \0 l4 H3 p  a) l  Y  ~# e& N5 k! E4 J# v
乜你唔係好有經驗?!
+ P+ N+ h5 m  C( b  k3 n2 K
. h7 t. o$ |; ?) T1 h( n1 ^不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   
1 i, P) t2 ]- `& L8 _8 p) _& i5 z: c1 z2 A; q8 a+ ?

8 w' Q( \. [1 f- r不會每次也得到女性連續高潮
' ?( y2 P7 K3 s3 o+ z# y  s9 |* n+ Q# ~! {' }. }6 z" |
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   & v) n2 y" i6 A0 a* T' ?' k
都要到虛脫無力才肯罷休
( Z" K7 y+ r. L
' C8 H4 u7 t3 N" f: _  U, |玩幾耐先會虛脫無力?. B& a) K' I0 C  M4 m9 w
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺! h7 y: v3 ~, m8 a' {* T
2 w7 ~5 L3 l8 {' R# F
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?7 i' O4 V3 J. P$ _' c6 W3 n  z8 Z
. A- C9 c8 L0 r5 N& r. x5 K2 A

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   - ?) M: M, Z  r' H4 `/ v; M
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
4 M; t+ a5 Z9 J9 O3 A* O1 m6 r& C

, U  D+ f6 o9 J你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   
' w( f3 p! e+ |7 X" _( I6 ]1 e. S( J8 A* ?& D2 e% X
( j1 z3 x. E; z1 T; Q  D( S( p$ |
似乎想享受都係有D難度
/ _. J3 }- M* p. m
. Y0 Q+ U. r' u
看看我的玩物
# j" [/ M! {9 `9 }2 A9 b. Nhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html: v) p7 e1 f# c$ @: U1 q1 |
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
5 G" @8 c& y2 a5 M0 \, X( ^8 L

b' S  H- i! r1 a; m' K1 K看看我的玩物
2 i$ K5 s$ @) i8 Y  e9 L/ c/ L; mhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
2 B$ w# q9 p3 Q6 y1 g9 D7 K很多時只有快感⋯⋯
7 J1 v" x) n9 v+ f  V- ]: s) A$ `; d
我果支都有震動3 F& f6 Q2 \# T
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩  Y0 T' ]3 x, i0 C
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂3 }$ M. o" `( u. z
平又有貴又有
1 r" C: ?$ h4 v5 N$ k* C' r# @* Z; [. d  l% C
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   
0 n+ `: \. x' ~9 w5 y& R1 X( y/ v/ E乜類型都用過哂
5 v0 c1 N3 Y  y; F0 g平又有貴又有
8 S7 E6 ^4 e- v. M6 \0 W& {, u( w6 `- t' ~3 K$ K( x
係未試過炮機
( w, _. N( o" J) Y
0 ^! P$ z+ S' t9 w( Z
去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?