嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。! {2 S* _+ O/ g0 P

) ], L1 }7 F+ B7 A& |. N3 ^" Z$ ^第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然7 s  o7 L( U/ l& J$ D' M' q  ~$ P
9 m8 K. s- ?7 `  m
抱歉我唔會影著上身後效果圖! P  o# \* H, m! B% o

; E( e( {+ J; z# R[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美$ |6 `9 v' E2 `: [$ J3 R
很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動
1 [8 R/ \# G1 _* ^3 C, I' A是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。: j6 F3 R: C7 g5 f  |

# o3 g- s8 X6 q我自己早已經日日著女底,3 j3 l- B% X# o+ W6 \
甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   6 S" f8 ?( h, o5 A9 r# d; L% v
冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
# c5 I" k6 U& P6 x/ H7 F) O' H0 X" p/ ]/ G3 A
的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   ) u/ @/ w6 k4 r# j; B9 q6 i
樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
) h: s$ m, k9 \& k: E  e7 ~1 x
  W5 G5 c5 g2 \- r) [* y. k: W其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   
0 H8 e* e/ x# _& s% R& fCD中與別人互動9 Y0 r2 Z' ^5 r9 _% L
是很刺激的體驗
, d4 r1 A" T: H' J
% R) {5 c( L9 P! M2 J5 \& s嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   
; p  G- e- e1 n2 t4 u內變係好開始,著得多就慣。
" o8 e" @; G4 h0 y6 e: p9 t# P$ p3 ]# T1 j2 N1 g* ]
我自己早已經日日著女底,
2 v) ^8 y3 l! b6 ~( X甚至唔慣著男裝底褲
4 B4 T4 s  f* @0 |
% \4 X& X9 i+ S- m; Y可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
, F. y7 w5 f7 G. U4 b' i
6 t8 k, O" s, S1 K2 i我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra , D% c/ R! W# r6 w; {* ^# S
就算有外套,
" l$ ~$ z" i: T+ S; d都覺胸前 有凸咗出嚟9 A& a2 F9 e9 e
+ l' ]3 R" Q0 U* r, k: H- T" \( d$ ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   5 ?6 h1 k2 r2 P0 @6 o* i+ e* G( ?
有 cup 的 bra / P" |+ e4 a5 i& B% s
就算有外資,
, M0 P( |* A+ F, I& a9 e都覺胸前 有凸咗出嚟
& v, @, r4 S: Y( Z2 [/ d# [* P3 M- H: B
Thats why件外套拉鍊要拉咁高$ B! z9 b8 ]. ^

$ H  L! a2 Y# @9 J依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到)
2 U; |9 h( f# A" m: [! E  a" g# H
0 N3 |( _7 H' C7 f. t, P5 u[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-1-20 19:00 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
; O1 T# w/ r% L" e" |6 H

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表   
  h1 p4 h% M% ?" J, C
2 b# k/ ]( v3 y* |+ @0 q  w
2 h5 m! N% o( t2 u7 y$ E; G+ |可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
+ k" {  J) R( O' @0 P2 p- R$ r2 H" C5 ~6 u- q& ^
我早幾年在外國 ...
# y4 K) `( B- N3 w& x' W  S& }! u師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下5 D7 @9 N) ?4 }1 v, w
6 y8 t1 {/ I4 g; C6 P

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去
0 k9 w% |1 D# N" F0 G所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   
5 ~1 ]2 f7 N. z1 h: e有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去. f0 e/ }2 `) T& H% ~0 v
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
, a: w5 [) J, u3 `7 k: b

; r+ ?; `' l% O0 F我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   
, U) I. x6 {/ l4 B+ O- r& s
/ H" }6 p( b" Z9 v; m: n師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
: ]# i8 c2 A* |2 E; i6 i' W

0 k  F# C/ G( l4 o, H) M我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常