嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

bi想認識CD/TS

bi想認識CD/TS

26 170高9 V) {+ k0 j" D  C
想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向
! C/ a$ g' v8 l! r4 M% ~( {希望可以係依到認識到你地啦
( a5 d' v5 [2 ]' o5 H; Z' ~# m等緊你地PM喔
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   
% ~& m7 K: w: u/ k6 q: l" m26 170高
$ T, e, ~* t& I) m) y; R想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向: v1 \4 }5 s5 h5 \- U7 T
希望可以係依到認識到你地啦3 I# E0 |  ?0 {. J" H
等緊你地PM喔
$ ~  S) i# L! }1 T; X
# c, V' j. `, M2 g0 x- ?
你喜歡什麼打扮女生?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

搵朋友嗎?

你係想搵CD/TS朋友嗎?
0 N: u1 c' u  V% I& c( l8 ~你真係了解?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 19:29 發表   ( `) O' y2 k. R  s% [1 t, w

( X5 _" M1 z6 v) Z( J5 s
4 _: H7 b7 ^# o  h' ]你喜歡什麼打扮女生?
- B' Y* H4 o$ e: O
我無特別喜歡

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-1 22:43 發表   . ^4 _; `: Q  _
你係想搵CD/TS朋友嗎?
, c; R, P) W3 b你真係了解?
6 b! ]; y, c: A+ q9 D
我想搵,但你所講

回復 5# 我是肉肉控 的帖子

pm我,解釋你知

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-2 17:04 發表   . Q6 O' d- Z% H6 N
pm我,解釋你知
+ a7 {1 A1 P: lPM了,你說的了解是什麼

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   / I4 l) F( v8 c
26 170高
; k+ d2 I! l. t7 E, [0 o: u想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向3 H! w3 @0 U/ k9 t; }8 j
希望可以係依到認識到你地啦# m9 U2 @9 H1 n5 x% I* W$ B
等緊你地PM喔
0 D+ M9 Z2 A0 w5 A% U

( }) E+ {4 `! R$ s' h給我新裙子你看

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 19:43 發表   " s& G# H  U+ ^9 j

" u1 f9 `% p, A9 i
7 |2 a. r- A" ?- I給我新裙子你看
% r! [  B! v; [' ?- Y
對腳會唔會太靚,好有女人味

其實係唔係好小CD係比較有肉地

有冇CD或者TS交個朋友

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-4 23:27 發表   
  S. d: a$ m- a* a/ A% x5 Q9 X7 |$ E6 g% F3 l
對腳會唔會太靚,好有女人味
  ?- _9 V8 p: v+ T6 u, Z6 I  V$ d5 C
. ?8 k' d' O7 h$ _) F3 o8 h& L- ?給我穿黑絲你看

有無CD/TS有興趣做個朋友

會有CD/TS想玩嗎

有無TS想玩可以大家認識下喎

有無未完成手術TS,有興趣交友啱傾再約
" n( Z" n9 V) S! k想識有胸但未完成手術

好看

有無TS想交流下

好悶呀有無人傾下計

有TS嗎交個朋友

最近訪問的版塊