嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......+ [, f' \) V% b2 o
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬9 N4 B# s" G3 j2 c# p
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
4 q. P3 p5 [' a  H, u唔知有冇人好似我咁?! p4 I1 ?. E2 Z4 H; P
7 P" [2 \8 \. e) S+ Z+ {2 u
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   6 T- E/ j- J" r( g: k+ J
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
2 Y. i- e/ Z( Z" R3 Y3 s我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
) X: p- |7 }0 B9 w但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
$ T2 {8 n# Z  z5 [' Y0 Y唔知有冇人好似我咁?
/ p0 K( L7 k) ?4 u
- Q2 y, l$ R# F- a1 J( v我多年前已經把自己代入女人角色
, _- T$ c: {( T看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?0 V3 @8 o9 i! o9 J

3 b( }9 o: B( ~: F8 t- l. T) K- I
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   8 k9 x' a( n7 D! g7 T( _
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
$ R4 [) ^1 m; ?$ `) y; n3 Y! {我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬, K: m# z- l+ Y
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
9 Z# I) h3 K/ J1 O3 j  E  O* g+ \唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
# i& d; b6 ?1 p9 T又硬又軟,到底硬定軟?2 O7 _3 l! V6 ~/ N  ^0 Q5 \' j

2 g- F6 Q6 ^" ]; j) a, A$ J
& k/ |7 @8 x5 f/ L幻想自己是女時會硬
/ K# t  B3 s9 x: V+ r& E但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   $ F+ Y* \) U3 G2 P# D1 {
( w1 Q2 I2 f) D, e
幻想自己是女時會硬, y# N1 C9 [& @4 J# \
但幻想不到自己是男角色整極都軟
- `5 k% X4 P+ J- c- G. L' b/ m正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   : A7 e$ P4 A8 V7 I
( n& m: E  t% D  `- ^- F! [我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
6 W0 D" y; y- E6 J$ j/ k但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
4 r6 E# w, a* b2 l# ^9 {5 R唔知有冇人好似我咁?
; g# j& U- D( ~0 K) H& d8 q
+ T# b; k/ M. |* ?: f( C3 T2 ^
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱: V/ y0 b3 M9 j9 i1 @
8 t9 W' \( b( d

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !2 T/ w4 b( K& @; q0 ~; M7 M8 G
.
; ^6 T- |6 U* j9 `  k& \9 C- N; X( T+ J5 @, l
(睇下冇壞)到高潮的方法, b1 K, F" q  x" Q0 J1 m8 s9 F9 Q6 H
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html2 N7 U# X- n4 Y. s/ z' q+ E# ?' z, [
.
9 m+ Z1 f0 f9 p; L, R' a9 E8 Y" N3 L0 ^+ e5 Q
  l: g& g3 @: \" A3 h

G5 A* }) s. G5 B$ H6 {* `' g7 u8 `$ F2 B( j" v

6 \1 F6 c' ^' n7 u# K. p7 ?. e* C. Y/ }/ H& A" b9 _+ h
. [$ o. G6 k5 Y' X; [
; o: E$ p9 D# ]' n  R, H

9 W" m' c% ]# g4 ]# w3 X8 K; x- B, U8 h2 p5 s; P

* w6 a( q8 Z9 P% _. x" ]' U.- Y* T( n* F# d4 e, o

5 a" o4 M- s4 O2 S' g2 a[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。/ H) X, q, ^! A3 h
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
: s4 e# A$ _+ f( K但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了% v$ i( n$ R7 S9 @/ K
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.: D, F8 @& G: Z+ W0 D/ v
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   8 p' O- }* M6 N" z8 k9 P
切左佢鑽個窿就無煩惱
5 A3 w6 D1 n  }- K" ~" Y* b
9 S- U6 ]7 x$ r# d
5 @0 f' a# C9 y8 N6 i: P2 ~
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。* I" y# o% h3 [; R3 N( o8 S& D  G# W0 q
6 r  V( _! h  a0 u
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   ) l$ f" T; i+ D. m( v' D  z1 T0 U  h
9 z, ?$ [3 B) h
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色4 L! G7 N: {4 f  V
會幻想果度的感覺
- I8 J4 e, q7 z. G5 y不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!; O% p7 N  m! d  Y( }1 Q% X
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊