嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 6 y4 x1 d# K& D3 t
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
! c  m1 ?) }. N4 _: N本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 . q7 ]% w3 h. n8 k
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
5 Z( q- z! c: b* y1 `. p
1 d2 g2 k# w- g9 C我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
, j0 |, B% N  l/ ~; {(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區
$ m( o% ?* q5 ~6 h3 D; G: q係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   + ^; Y9 ?: C, H3 r2 ~
幻想有可能成真.............
  w7 W7 E# s& f: n6 N
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
& {# h: a/ b" P# k$ p5 t6 _, _8 P; s; t0 \* e+ S1 ]( R

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
  Q, ~# ^" X+ C7 ]+ }9 N& b
# n# k: C$ R* Y: h/ B6 T8 A: z* S2 `- A/ ?
我也有幻想,被輪姦
3 S# ^2 s  a, J7 b; B' k我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
* c6 L+ e' ?% t3 J5 T5 j. G/ z; X咁你想點呀? 出post在交友區* p1 R, B! V, k+ K! s4 \
係唔係想夢想成真搵個人調教下你
* w; s2 P/ h( U8 x. \, I! k% C哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
# J  C+ K; j5 f" A5 y& K
6 E( b4 q9 B- u4 N5 l5 x有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..+ r1 k; a% k! P) w) j! y0 `# c1 e

. y. P! L2 u* \4 D# j7 P今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
# z( I! c8 E# }5 e. ^8 s& c
0 M! z5 P3 J5 `  z1 }) V' l' s我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   , E0 B9 @% ~+ _( n

6 Y" b  I: R* S# i! d2 ]( H: D其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
4 m/ E: H! s( W' j7 V) D1 A
9 R6 v, l; I: [' f以前我都係咁
7 ^, z' V9 o) T) h* L後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 ; x( H3 O3 R) @7 S5 K- _1 l
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
$ z# n' V, W1 W" G( d# }- H3 x8 b8 l. w2 s6 a  {* D. O& Q8 W

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
+ T' M) r" Q' f. |" H1 V
1 y! {1 i, U7 w9 U# v我常常都有咁幻想架 好有feel
4 i. p+ I3 s, [% u' p0 e' l) A, H: M# j6 A% L
喜歡女生這樣穿0 c4 H1 }  a. f% C% Y. M
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   
( i" `4 w- y% |3 g0 R4 l7 q  ?# O/ y, C6 D0 x: E) Q
  y/ N6 ?. v: Y  X
以前我都係咁; c+ O' N7 ~# {& _$ R$ |  o+ A
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 % y) q) B) k  k0 h4 y# v) t
5 c" H( [* b. l( Q( a
好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   ( e+ W! r6 s  w$ d8 b0 v! i: \
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
. S- V6 O; G! b6 ?* t同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
# z" P3 l/ Q9 n( \! U7 H& O* e
" t1 X: N$ M2 r% w' u. w0 \# t$ n
* ?) J. T$ G) H/ [& c! ~8 h喜歡女生這樣穿: g* U' ^* X& I8 ?: S2 J
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
4 W1 w- k8 ^" n- A9 F- {
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
/ o0 G$ \7 U# a) M8 e& b3 o! @" [8 F9 o) ]) {" B
戀戀點數唔夠睇唔到
+ h% v+ w4 t4 u. j2 w' i  L# x* ?, M) b' F. z
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最近訪問的版塊