嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 + X8 \/ t' W, M9 Q4 P
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
4 b6 Q1 V  l( J9 Y- D9 w0 W本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 - r  b& M$ z3 c8 V4 x) E: x
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
% u1 ^& w# `9 _, y0 L: t

8 }7 [0 ?3 H& J1 a" f- n3 G) `我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想$ ]. R$ N. r7 J+ a: F
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區
9 [& V4 P7 x) ]: c; M係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
( B& u. _0 @# s4 E! U# S/ c幻想有可能成真.............
1 r; j( u% V: T# M$ e. C
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
* {+ _7 i( u( G6 A/ L2 t
+ m% O1 s  P' l6 A# x0 w4 G+ j% k[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   + t2 n: A9 ~9 ^8 ^
2 W% Q1 Z' I  G- _4 |; a9 R

& Q# f7 S% J+ ]6 v/ q我也有幻想,被輪姦
  ~' k0 c/ O1 x* Z4 g
我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   8 k* \, X. ]1 M4 \
咁你想點呀? 出post在交友區8 i  [+ E& c! P
係唔係想夢想成真搵個人調教下你
( v* |4 G! ]4 l" D. E
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
+ ~, j4 G% }: U$ t3 A" y- e
0 R+ }, G; E2 S; ?( R有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..
/ d* f+ {7 T  H5 F
' K0 i( I. J8 ^: L1 t7 V今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
- o+ V/ d0 i, w* E; \0 ^/ ]; C- \/ d" s- @7 v3 t! {$ T% ~
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   6 z, M( y4 |- v
% @  |5 o$ X& Q2 J/ K
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
' }) B" C2 ?2 G6 I( t

) W2 o) ~. v  M: O* |. {( H- A& {: r以前我都係咁) s$ b# T7 K& o/ Z
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
/ X) P0 P" m0 d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style- f- d# q1 [& m2 \- ^2 b* k8 R" y
, f  C, }: ?) b7 |

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
0 N& J: ^; t% J0 p1 u; c: }; c" v. U0 D+ }% K+ F- Z2 D
我常常都有咁幻想架 好有feel
* `3 c; t( b# y/ D  L
2 Z- u1 W' o0 ?
喜歡女生這樣穿
- O5 M1 C, k1 h' X' ihttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表     d4 s& y+ S. [. b$ Z4 R
# d6 @' B0 s) o* I1 g
0 Z4 E, y, U1 I1 B
以前我都係咁
: R1 u$ B; @  j/ a3 a後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 4 T# q# B( D) j7 o& M
- h4 H1 u! f% ?% i# c
好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
2 P* b% j7 {% x. C0 E. U5 d好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
( x( I) b( m8 {4 a; j
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
6 b1 Z4 j; e" W# K; I% t- X
4 H& E2 g# p5 D9 m; c2 j- x
* ^2 a8 X0 v* e喜歡女生這樣穿
6 O' D& k3 ?3 p0 X/ I( t  Whttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
! M* T9 p5 h$ [6 K+ P! q
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   & a9 j  V! }/ ]- b* n; a1 w
7 K) d  \  }, q5 O& Z6 J
戀戀點數唔夠睇唔到
6 N) A! q! G' m7 i
5 X( i; i; T/ ^0 p5 j  E$ f7 X現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件