嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果攪團購....

如果攪團購....

如果攪團購既話0 {, C2 D0 u3 c8 u4 D# {
如果咋,構思緊,等老總同意...3 Z! W/ h/ `8 \1 |3 d% n
暫時撇開唔岩著既問題先,當全部都岩著
! c8 a# q  |% Z+ q你地會唔會團購?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yes I will
- Y. c7 L! z0 l0 i7 A- tI would like to buy boots

其實都唔會考慮到岩唔岩著
" w7 {+ X+ t  P9 Y6 E- R; Q/ |3 S因為我隻腳唔算”超"厚果隻" h* e1 Y) E% F  }( t3 H
所以考慮價錢同款式

團購乜物品先

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-24 21:09 發表   
) x4 A/ p8 c: f& I  B團購乜物品先
7 q' B. M- M9 d. B# j
鞋阿
/ y  W2 |& E7 M6 z呢度係鞋版

what shoes do you want to buy?

我自己暫時就冇位擺喇
, s. R7 z3 c0 A9 [9 ?2 P3 D: s而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚
) N3 v" b, u4 b% }" r* }( [7 l呢個活動精神上支持你

可以嘅話我都冇所謂,但係要睇下價錢同鞋款先

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-24 22:43 發表   ; Z: w8 l2 C6 c6 e/ f
我自己暫時就冇位擺喇" R( B; D0 X1 ?8 ]
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚% K2 [+ a9 ?4 T( X+ Q( J
呢個活動精神上支持你
4 s* L9 q, f7 H2 z3 I
9 x/ h7 C& H; |- L+ W先多謝老總先: x* S5 A/ h6 _4 o$ u: H( \- t" y' v
不過要攪就要諗好多問題% M! h6 z) q5 M
例如交收,換鞋
7 E7 {4 }  e3 j+ q, z7 y尋晚我又落過tomato同佢地吹水
8 v3 s# n& P, t9 Y: E- q傾開如果攪團購既話好唔好5 q- a5 I% u& F9 t
佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok" g+ U) A% {* o
唔知各位你地想點交收或換鞋呢?' ?, t& ?2 G4 l9 q
過兩日我再落ageless同佢地傾一傾5 V  C9 U1 c+ a: y! E

* r& S; K0 y. a7 x2 N[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-25 09:48 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 08:59 發表   & J9 E3 Q$ p6 m
. K3 S  v' K1 V4 H) Q- K1 L: o

! j. d- p. x' k1 g先多謝老總先9 }* }5 N, J! u; }: ~
不過要攪就要諗好多問題7 \/ C# B. B! T1 I. _
例如交收,換鞋. h  F5 e- c$ @% I' M/ a& |
尋晚我又落過tomato同佢地吹水
% w% E, {) r6 g; h) v傾開如果攪團購既話好唔好1 h) s- t: t: T0 U1 v' E6 Y, K8 y: ~2 J
佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok
0 i2 _" x% M, ^唔知各位你地想點交收或換鞋呢?, K1 R: _! w& x; L7 g. V
過兩日我再落a ...
5 E9 Y: C4 _" d9 ~9 a$ m, A團購唔係應該經你手嗎
# o% d' c+ g! {5 C' ~: lD人入曬錢比你然後你囉貨再去交收; M0 y+ Q: E8 Q/ L# o
$ K8 H) x% Z. f( _: A
如果交收既都係果D舖頭既人
* f, ]) v! U2 e吸引力會低好多

所以呢樣野要仔細d諗. S# p% K& C; w9 c9 R+ T
希望做到最好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-25 09:52 發表   & X7 Z0 u8 O8 O9 ^1 n! |
" W( O# c7 C) w1 }
團購唔係應該經你手嗎 5 {7 L7 j2 Z6 V9 o- X) m
D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收, E& w6 G$ E+ M, |8 }7 f9 {0 J) q

' N: B, W8 ?2 y* ]1 K如果交收既都係果D舖頭既人0 Y' H2 [* `7 q6 S
吸引力會低好多
, `' w- d4 ?8 \6 v) I
5 x! T6 t* i& p: j3 o0 A( C
因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係
8 Z5 F: t* l' N* n2 f" _2 f& C3 n8 e所以暫時都係鋪路階段
% R8 U. ^) y* j1 m: j諗好晒同傾好晒d野再通知大家
0 ]: ~( `, M0 t8 F希望有其他人可以做經手人啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:00 發表   ! ?+ ]" v1 ?  Z+ i; b
因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係
  }7 g1 a) E# V! A# S所以暫時都係鋪路階段9 ]' b' o0 s$ V  ^- l
諗好晒同傾好晒d野再通知大家
5 u0 j( z7 M  J( a# i6 F7 o" k' o- F希望有其他人可以做經手人啦
9 ?& |7 g2 S% {* k1 t: {其實你唔洗諗咁多丫
- c4 l5 D1 t* Y+ B/ W經得人手買野既預左比人賺架啦
/ i4 _& i, B1 f+ \. h我都會同搵我幫忙買野既人講,我幫買一定貴過出面自己買
. p. y8 c# R; [, ~何況你同佢地熟儲埋一堆鞋囉到好價錢
, P3 s  Z3 p* M) r# X4 S" W& A咪當益下D妹妹囉* ~5 L6 r1 o! g- i, |
如果你係想方便一D唔敢出去買鞋既人
  [6 d+ o; Z" ^1 Q& p& V由一個CD去交收會好好多丫

所以我會問多d人意見先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:20 發表   
+ S# ?% x$ u" d所以我會問多d人意見先
# C7 k' c# K$ t& s, T不如POST D 鞋款出黎睇睇先# U, A* u$ I2 e8 p
會實際D

構思緊咋$ r# e- ~' }) S3 B6 a+ X6 ~
AGELESS個邊都仲未講
: ?2 O8 d; o* m$ R4 ]唔知人地點架嘛( b, ?! P* s$ \( s! j. D4 Z% O
而家俾希望你地
7 O1 Z, p1 t% T  o- O到頭來做唔到咪令大家失望. D/ |7 y# E- P* N8 A
所以兩邊都問左先
$ v7 k; O2 {& f" L仲有一樣野1 ^- z; M$ F, m) c; G9 ~: B
其實唔一定鞋做團購喎,其他野都得架7 J/ }: ~5 X% u4 n9 i- l0 J
如果有CD同D鋪頭熟,又可以拎到好價錢貨
, ?- m7 s$ c/ W$ r! s' a" Y其他野都可以做團購架' T) R* Q6 g* g+ v3 q- _
& E7 ^( T% u; N

我都覺得CD最好清楚自己著乜碼! 買左梗係想合自己Size! 如果買左著唔到, 真係買0黎擺0羊! 會有嚴重失落感ga ma!
, B0 |! T' Y* w! f5 {+ R: U團購都係想盡量幫到班姊妹! 如果唔係我都寧願辛苦d帶佢0地去試, 至少必定合Size! 如果真係冇辦法的話, 都希望班姊妹明白, 真係有機會唔啱Size!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!