嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

日式浴衣

日式浴衣

有無人買過日式浴衣, 幾靚咁 - x" X# ?- \/ H9 h7 ?3 ^$ N( r
( e- V/ K9 H6 y/ n" Z
( r7 b/ U) G; u' C
& Y' T5 J% E) u2 e9 T1 G$ y

+ R! _* B+ N0 S& d0 _: k6 ~' P/ p7 i4 ~  g) S) |9 W

2 W4 v; v3 @: \5 }1 R, p
) a* B2 F, _0 N9 U, p% e4 {0 ]7 g' F
: J7 M7 `, [% V
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係靚, 但收同着都麻煩, 以前uniquo 都有得賣, 依家只知apita 有

都要著得起先得/ .\

件3好令呀..
; v5 F5 C8 ]7 E( F但個頭洗5洗咁誇-,-

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-19 21:10 發表   8 [, j. }3 q  Q0 ?+ l
件3好令呀..0 C/ X% g+ a( x$ E+ N, I. V
但個頭洗5洗咁誇-,-
4 w3 a5 b) h4 u$ p, G& e) {, Y6 f

/ m! B  E. U7 U! Q( O  m; X1 l; v啲雀會唔會係到生蛋呢可
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

好靚啵,唔知幾$一套呢?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-19 19:17 發表   2 W" [! {4 r8 q  ^0 O
都要著得起先得/ .\
; `3 I! U9 k& o5 `5 a( a: q+ r4 H8 K8 v* ]
照計唔洗咩靚身材, 化妝靚啲, 最好盤起啲頭髮, 普通假髮有啲難度

我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!

引用:
原帖由 1980718 於 2010-7-19 23:24 發表   # K3 e" X; {" r
喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!
+ ?7 z9 q+ x' G. V
冇咁誇呀.香港崇日仲多喎

我都有3套...
! X+ a- P7 W, P  b8 |( r當然冇佢果d 咁靚... 佢果d 係好貴架...
# a, O" Z; M0 h0 ]4 I我果d 平d, 但都要 > 400 一套

回復 1# iamonheel 的帖子

這個好似是和服....似d呢....

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-7-19 22:31 發表   
( H& e3 ]1 g, h7 O$ {% O3 w; M我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
& O- p( y8 b. ^, T% k6 ?$ Z& k# E" N我要睇我要睇
/ D9 J( k7 ~3 y7 L+ ^: @0 U7 l快d post上黎

引用:
原帖由 李慧儀 於 2010-7-20 04:12 發表     o: M( a$ B* \/ ]5 P- J
這個好似是和服....似d呢....
& `) Z3 A. z. c$ X, a
  G2 a' K- ?/ f& e1 `: A呢啲叫浴衣, 漢字叫夕張, 發音yukata, 屬"便服", 一件過, 依家變成fashion.* \4 g( Z2 c; W% i, G/ @2 w2 W
和服 kimono 複雜好多, 好多層, 貴好多好多

性感美丽漂亮,不错的画面。

同和服冇咩分別
/ C3 U2 g& a3 _2 O都係難著架啦

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-20 04:15 發表   - c$ U* r* C/ r( F7 d- {% |+ y

4 U  ?! u  z& F7 K6 M我要睇我要睇  ~! A8 [2 u0 e  Q+ \$ Y' T
快d post上黎
2 @7 S, y3 ~! P8 g* F& x
6 w4 T2 Q+ X) U; f8 I, R
我從來都唔自拍的. 借網上圖片可以嗎?
8 C$ g9 h% S+ L8 b2 {( q  ?1 e+ }' g0 O4 x0 r1 ~/ j& ]6 g
9 j8 h( o+ S6 q; c

, L7 Z( ]" T3 m: `9 i# P$ P頭飾當年我無買到, 用左自己買落o既一個類似以下o既 bonnet (黑色)
& Q9 y- H) S1 @

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-20 10:38 發表   . M* W' _( x- y4 t! Q
同和服冇咩分別9 P. l8 D, Q# h1 c9 r# U+ t
都係難著架啦
  O( W4 S, x. i6 V4 D
6 z3 Q' U6 D1 ~. o3 k& t, S其實唔難著. 著件大衫再用個腰封固定佢有幾難?1 P4 y2 K# V9 D& F+ b

. w# w" ?6 ]: ~  b和服就真係難著.

好似好正...but冇人出街咁著

好靚丫=].....