嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自學自用化妝班

自學自用化妝班

http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal
# G- h& k2 r, U5 b% O4 y小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"2 c3 x5 L+ R' T! m3 M) V5 J
$1600兩堂, 每堂2小時
: N; X4 Z+ g/ y6 K$ o3 u1 X: c+ z/ {4 G. {" @' V6 H3 k7 P
$800產品回贈+ Y3 w$ Q' B# J+ I! v+ S" \
包1年會籍同1次修眉服務  t7 t: |+ P% ]
全年免費練妝及專業指導
/ Z& v" V. n0 j% Q7 Z免費提供化妝品於堂上使用9 [6 w. G5 r/ h9 F. h8 j5 g6 Z; u, e$ o! D
6 g: l. P# ^$ C3 c. U
雖然$800一堂都幾貴, 但係都包幾多嘢, 而且而家好多男仔都化妝, 所以小妹覺得值得一試~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係有男仔化妝
: d/ H; V& H+ B. A/ Z1 U( s% T* G不過佢地唔係化女仔妝呢

回復 2# 心儀 的帖子

不過我覺得用哩個理由報名應該都ok哇

化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  
8 ^9 p" [& G: `5 c0 C; ~; N9 L* a5 h
先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班
+ A/ W# j  K3 y6 y( c4 ~/ ~! Y3 I! G7 Z( E7 @3 r5 G
點答先好

回復 4# butterflies 的帖子

到時唯有話係for Hollween啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 20:28 發表   % |5 C8 Y. f0 E/ b
到時唯有話係for Hollween啦
- I. J# g- H8 o1 q5 V先生~
+ @" ^0 a% F- P9 A) A3 @8 T我地有另一班教化死人妝喎~
4 \- Y# {7 W8 Y4 J/ g咁你又點答呢?

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-23 19:41 發表   
' Q: S& ~7 G1 J+ o0 V化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  0 J" d, c2 x- f( h: Q6 W

$ D, A1 t" b, }! p6 u先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班
7 I4 Q# H+ a8 m- U6 ~7 S
1 D1 [. {2 }, t: U3 N點答先好
+ K4 w6 z. F" E2 g3 N* Y我幫人影開相既~# {9 _. D% \0 D
但係個partner又走左喎
( X; O8 s  N6 J' |; }: u, x. K咁咪諗住自己學埋到時幫人化埋囉

回復 6# 心儀 的帖子

又係喎....................

回復 7# 心儀 的帖子

哩個理由唔錯喎~

幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-24 01:55 發表   
4 O! p' u$ V( e# b! B幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀
' M3 i! N/ a: Z5 [9 Y+ t2 t8 E. o1 l

& I2 c' q. T/ @& \1 a3 @* h- \Exactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-24 10:44 發表   7 k5 \; o' X- B! V! M: Q
: S* ^0 ~* Q6 F. C

, e; @% m# ?0 S' q2 s$ \% WExactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
! M, _. M* j( `8 y
, X: \/ r5 W9 G% O. b! L$ _3 C9 `無錯! 講得好啱!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-26 01:33 發表   
2 q% C% F2 Y* T( e* V! |2 |
, Z! o2 {6 p  a. @; W
' y) {+ J1 b! ]& j4 B$ P! E無錯! 講得好啱!
; B( R9 m4 Y0 L1 ]5 p* c# F2 t我都覺得係wor...  不過都好平常姐
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 12:36 發表   
% P, Z$ ]  B2 @2 c+ }http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal
7 a5 ^& h) Y- I* l/ b8 `1 z小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"  ]; L6 j  y, A" Z% r/ Y8 `4 {0 u
$1600兩堂, 每堂2小時
% m3 L; j4 m. [1 v  P8 j0 l- I) a; W6 L3 d( g! S- G+ Q
$800產品回贈 ...
+ a5 X* p( E1 a% B
! Z' ]% D/ o4 g1 y8 h: R
真係超貴... 我令願留返d錢買化妝品好過
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡